Rundergehakt Blonde d'Aquitaine

Rundergehakt van Blonde d'Aquitaine, van rund uit de regio, door mijn vader Lantinga Sr. persoonlijk geselecteerd. (H)eerlijk mager rundvlees voor 't lekkerste balletje!

Lees meer
Pas Rundergehakt Blonde d'Aquitaine aan

* Verplichte velden

Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!
Anderen bekeken ook

Productinformatie

Veelzijdig rundergehakt

Een ouderwetse gehaktbal, rul door de pasta, als basis door ovengerechten:  rundergehakt is eigenlijk altijd wel goed. Niet te vet, veelzijdig en dus perfect voor de 'doordeweekse keuken'. Rundergehakt van Blonde d'Aquitaine is dus ook niet voor niets een hardloper in onze winkels. 

Rundergehakt van Blonde d'Aquitaine

Dit rundergehakt is afkomstig van Blonde d'Aquitaine: rundvlees uit de regio, door mijn vader persoonlijk geselecteerd bij boeren met wie we al jaren samenwerken. Geen vleesschandalen, maar (h)eerlijk rundvlees, wat het leven én de smaak ten goede komt. De dieren grazen zomers buiten in natuurgebieden en hun menu bestaat – naast vers gras – uit Lucerne (luxe gras met hoge voedingswaarden), mais, granen, aardappelen en een dagelijkse portie vitaminen en mineralen. De dieren hebben alle ruimte en worden met liefde verzorgd. Die respectvolle aanpak proef je aan deze rosbief burgers: het vlees heeft een authentieke rundvleessmaak. Zoals het vroeger al was en zoals het hoort te zijn...


Ingredienten

100% rundvlees

Wat vind je van dit product?