Gehakt

Bekijken als Grid List

19 Items

per pagina
Oplopend sorteren
 1. Rundergehakt Black Angus USA PRIME
  Rundergehakt Black Angus USA PRIME
 2. half om half gehakt
  Half om half gehakt GEKRUID LIVAR/Blonde d'Aquitaine
 3. rundergehakt rubia gallega
  Rundergehakt Rubia Gallega
 4. Rundergehakt Blonde d'Aquitaine
  Rundergehakt Blonde d'Aquitaine
 5. -30% Stroganoff gehakt
  Stroganoff gehakt half-om-half
 6. Boerengehakt LIVAR
  Boerengehakt gekruid LIVAR
 7. -30% Kerriegehakt
  Kerrie gehakt half-om-half LIVAR/Blonde d'Aquitaine
Bekijken als Grid List

19 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Tartaar en gehakt online kopen?

Tartaar / gehakt is misschien wel het meest gegeten vlees in onze keuken en dat is niet zo gek, want met gehakt en tartaar kun je alle kanten op. Bovendien is het mager vlees, dus heel geschikt voor de gezonde doordeweekse keuken. Tartaar of gehakt online kopen is bovendien tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Daarnaast vind je bij The Butchery weer andere opties dan je misschien gewend bent bij je supermarkt of plaatselijke slager. Denk aan halfom gehakt van Black Angus en Livar of Mangalitza. Vlees van kwalitatieve rassen die een goed leven hebben gehad. Win-win, want dat goede leven proef je.

Kies dus je favoriete gehakt en bestel online. Leveren wij het quickfrozen bij je thuis!

Hoe maak je een gehaktbal?

Een juicy gehaktbal is eigenlijk altijd goed! Onze chef Ruben Meijboom laat in onderstaande video zien hoe je een heerlijke gehaktballen op tafel zet!

Wat is kipgehakt?

Kipgehakt is gemalen kippenvlees en nog altijd een ondergeschikt kindje in onze keuken. Gek eigenlijk, want Nederlanders zijn dol op kip en dol op gehakt. Kipgehakt is nog magerder dan rundergehakt en vrij neutraal van smaak, dus heel goed te marineren of kruiden. Het past perfect in bijvoorbeeld de Aziatische keuken en is ideaal wanneer je iets magers op tafel wilt zetten. 

Kipgehakt online kopen? 

Dat kan eenvoudig bij The Butchery en wel van mooie rustieke rassen. Ver weg dus van de omstreden bio-industrie! Bestel je voor 10.00, dan krijg je dezelfde avond tussen 17.00 en 22.00 geleverd. Makkelijker kunnen we het echt niet maken!

Vragen? Stel ze gerust via [email protected]