JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking en verwarm ondertussen de oven alvast voor op 200 graden. Wij hebben schelpenpasta in de ingredientenlijst staan en die kun je natuurlijk zo in je winkelwagen gooien, maar uiteraard kun je even makkelijk boogjesmacaroni of penne gebruiken. We hebben de lekkerste verse Italiaanse pasta's en die vind je hier. Wat je lekker vindt en wat je maar in huis hebt. Zelfde geldt voor de overige ingredienten. Het officiële recept heeft 'slechts' 300 gram rundergehakt, maar wij maken 'm lekker royaal met 500 gram. Wat je wilt. Je kunt alle ingrediënten in je winkelwagen kieperen, maar ook individueel of helemaal met je eigen voorraadkast aan de slag.
Snijd de uien fijn en fruit ze aan in olijfolie in een koekenpan. Voeg vervolgens het gehakt toe en bak even rul. Daarna doe je de kruidenmix erbij met eventueel een paar eetlepels water. Blijf goed roeren en voeg intussen de room en gepelde tomaten toe. Plet de tomaten met een vork en laat een paar minuten pruttelen en mix daarna met de gekookte macaroni. Doe het geheel in een ovenschaal en strooi de geraspte kaas eroverheen. Maak af met de cherrytomaatjes en eventueel wat verse basilicum en plaats de ovenschaal nog even 10 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.
EasyPeasy en echt een topper! Enjoy...