Butchery KampioenHoewel we onder de naam The Butchery leveren door het hele land, is Lantinga Slagerij & Vershuis en de bijbehorende Worstmakerij het kloppende hart van onze organisatie. That's where the magic happens! Daar bieden we dagelijks aan onze klanten een breed vers assortiment en in onze eigen worstmakerij/productie worden o.a. op ambachtelijke wijze onze braadworstjes, vleeswaren, burgers, soepen en veel meer naar eigen recept gemaakt. Puur ambacht en daar zijn we trots op. En dat we dat ambacht met The Butchery landelijk kunnen uitrollen is helemaal fantastisch. Deze week zijn we namelijk ook nog eens bekroond met diverse onderscheidingen op de slagersvakwedstrijden SLAVAKTO.

Zo zijn we gierend trots op onze Nederlands Jongerenkampioen Marchertho Pluim, maar ook op het Drents Kampioenschap  van verschillende producten uit eigen worstmakerij. Onder andere onze befaamde rookworst, Korean Shortribs en paté wonnen goud op de slagerswedstijd!

Slagersvakwedstrijden Slavakto 

Even een kleine inleiding. Jaarlijks worden de Slagersvakwedstrijden georganiseerd onder de naam SLAVAKTO. Hier wordt door veel slagers het hele jaar naartoe gewerkt. Voor die wedstrijden worden producten ingestuurd, die vervolgens door een professionele jury worden beoordeeld. Een mooi evenement, waarvan de uitreiking plaatsvond in de Utrechtse Jaarbeurs. En die pakte (ook dit jaar) weer goed voor ons uit! Onze resultaten?

  • Onze worstmaker Marchertho Pluim is bekroond tot Nederlands Kampioen Junioren Worstmaken en Vleeswaren.
    MarcherthoDe 20 jarige Marchertho is als leerling bij Slagerij Lantinga binnengekomen en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijk teamlid van de Worstmakerij. De jury beoordeelde zijn inzendingen, waaronder rookworst en droge worst op geur, smaak, uiterlijk en moeillijkheidsgraad. Marchertho over zijn overwinning: "Ik doe gewoon mijn best, maar streef wel naar perfectie. Het moet altijd gewoon goed zijn." Zijn leidinggevende Meester Worstmaker Henri over de overwinning: het was voor ons geen verrassing. Marchertho heeft veel precies en vakkennis en de prijs is dan ook dik verdiend.".
  • The Butchery is provinciekampioen van Drenthe geworden
    Hoewel we inmiddels in heel Nederland en België leven is het kloppend hart nog altijd gevestigd in het mooie Drentse Meppel. Daar staat ons trouwe team elke dag te beuken voor een prachtassortiment en deze bekroning is een mooie erkenning voor ons harde werk!
  • The Butchery (Meppel) is bekroond tot kampioen in de categorie Traiteur Specialiteiten | maaltijdcomponenten
    Ook daar zijn we natuurlijk supertrots op. Met deze onderscheiding - deze keer op de Korean Shortribs, die zowel triple trimmed te bestellen als in een meat topping - onderstrepen we maar weer ons ambacht. Al ons vlees wordt met liefde door onze slagers verwerkt tot de mooiste producten. 
  • The Butchery (Meppel) is bekroond tot kampioen Worstmaken | Specialiteiten & patés We zijn zo zo trots op onze worstmakerij en o.a. onze rookworst cheddar/jalapeno (moet je proeven!) won goud op de prestigieuze slagerswedstijd. En met oog op Oktoberfest en 2+1 GRATIS op alle braadworst, hebben we ook ons winnende product toegevoegd aan de actie. 

Lantinga Slagerij & Vershuis en The Butchery

Je zult snappen dat we met een grote glimlach op ons gezicht terugreden vanuit Utrecht. Hard work pays off! Dat wilden we toch even met je delen. Het gehele assortiment van The Butchery wordt bereid, ingepakt én verzonden vanuit Lantinga Slagerij & Vershuis. That's why our beef is better! Zo weten jullie dus meteen dat puur ambacht perfect online besteld kan worden!

Meteen maar online vlees bestellen dan? Check hier ons slagersassortiment en gebruik vooral de zoekbalk bovenin als je al specifiek weet wat je hebben wilt, of weet in welke hoek je wilt zoeken. Wie weet zien we elkaar snel!