Blog

 1. Leen Menken nieuwe koerier voor daglevering!

  Leen Menken nieuwe koerier voor daglevering!
  BREAKING! Naast de vertrouwde avondlevering met Trunkrs hebben we de handen ineengeslagen met Leen Menken die vanaf nu onze daglevering verzorgt van maandag t/m zaterdag. Wij zijn enorm verheugd over deze nieuwe samenwerking.
 2. Gratis Zoutmolen!

  Geplaatst in Butchery Actie
  Gratis Zoutmolen!

  Deze week hebben we weer een leuke give away, namelijk een Himalaya Zoutmolen bij besteding vanaf €125.- Uiteraard geldt ook nu weer: zolang de voorraad strekt. 

 3. Vlees invriezen anno 2023

  Als je het ons vraagt, is de discussie over het kwaliteitsverlies van frozen vlees niet meer helemaal van deze tijd. Niet met de technieken van vandaag. Sterker nog: wij durven te beweren dat invriezen – mits professioneel aangepakt – juist ten goede komt van de kwaliteit.

 4. 8 BBQ Trends volgens ChatGPT

  8 BBQ Trends volgens ChatGPT

  Dat een AI taalmodel informatie en dan met name het gevoel van ambacht kan overnemen, vinden wij nog niet zo geloofwaardig. Wij vinden ons ambacht bovendien veel te leuk om uit handen te geven aan een virtuele robot.

  Daarnaast duikt het Artificial Intelligence model terug in het verleden (en dan met name vóór 2021) in plaats van trends van de toekomst. En tóch wordt het model dagelijks slimmer en het is soms angstaanjagend hóe. Wij deden een kleine test en typten enkel en alleen BBQ trends in. Binnen een minuut werden onderstaande BBQ trends ons voorgeschoteld. Wat denken jullie? Zin of onzin? Wij zijn zo zo benieuwd. 

 5. Het Grote Moederdag Menu

  Het Grote Moederdag Menu

  Met vaderdag vliegen de dikke vette steaks je om de oren, maar met Moederdag zijn het voornamelijk ontbijtjes die de revue passeren. Oók heel lekker, maar waarom niet en/en? Iedereen weet: liefde gaat door de maag.  Een uitgelezen kans om culinair uit te pakken dus. Thuis uit eten! Hier wat inspiratie voor een menu.

 6. Vind het gouden Paasei

  Vind het gouden Paasei

  Als je aan Pasen denkt, denk je aan eieren zoeken. Dus dachten wij, waarom niet, we verstoppen een paasei op de site. Een gouden ei om precies te zijn. Een beetje spelelement is nog nooit iemand minder van geworden immers  Hij staat ergens tussen de productcategorieën en als je 'm vindt, krijg je van ons 4 LIVAR braadworstjes gratis bij je bestelling. Dus heb je een moment van verveling? Start searching....

 7. 10 tips voor de Paasbrunch

  10 tips voor de Paasbrunch

  Pasen komt eraan en die is natuurlijk niet compleet zonder een uitgebreide Paasbrunch! Dat kan natuurlijk met een ei en een croissantje, maar je kunt óók all the way gaan! Want dat is wel een beetje het leuke aan een paasbrunch. Alles kan en mag en neem er vooral lekker de tijd voor. Geen inspiratie? Wij hebben 10 tips voor je op een rijtje gezet! Oh.. en een gouden ei voor je verstopt. 

 8. Wildseizoen van start!

  Wildseizoen van start!

  De herfst is ingetreden, het is ietwat donker buiten en de bockbieren vloeien weer rijkelijk. Het heeft wel wat. Traditiegetrouw gaat op 15 oktober óók het Wildseizoen weer officieel van start. Maar bestaat er nog wel daadwerkelijk een wildseizoen? Want heel sec kun je wild gewoon het hele jaar door verkrijgen. Waarom dan een wildseizoen dat loopt van 15 oktober tot om en nabij de jaarwisseling?

 9. Dag van de Cheeseburger | 18/09

  Dag van de Cheeseburger | 18/09

  In Amerika vieren ze elke 18 september Cheeseburger Day. De dag van de cheeseburger dus. Aangezien we gek zijn op alle soorten en maten burgers met verschillende smaken, vieren we deze dag graag met de Amerikanen mee.. Wat is immers lekkerder dan een goeie cheeseburger..?

 10. Why Our Beef Is Better!

  Why Our Beef Is Better!

  Online vleeswebshops zijn niet uniek, maar online ambacht is dat nog altijd wel. Want wist je dat élke steak door handen van een Meesterslager is geweest? Tot perfectie getrimd in een ideale vet/vleesverhouding en eigenhandig vacuüm verpakt. Vleesvocht en verpakking worden niet meegewogen. Resultaat? Een kiloprijs voor perfect getrimd vlees dat 100% grill ready is.

Pagina