Ons loyaliteitsprogramma staat live! | Lees Meer

Blog

 1. Yakitori, culinaire trend van 2022

  Yakitori, culinaire trend van 2022
  Wanneer ik [Jeremy] denk aan BBQ dan denk ik aan gezelligheid, vuur en vrienden. Er is tenslotte niks leuker dan lekker eten delen met de mensen van wie je houdt toch? Veel Nederlanderts halen een stoffig gourmetstel tevoorschijn elke kerst, gooien hier een gourmetschotel op die in de aanbieding was bij de supermarkt en kauwen het vlees vervolgens weg met een selectie van 13 kant-en-klare sausjes. Japan dacht er in 1866 anders over en Yakitori restaurants waren overal te vinden. Anno 2022 is dit nog steeds onderdeel van Japan's culinaire erfgoed. Een simpele oven gemaakt van klei… Zo simpel maar elegant is zijn simpliciteit.
 2. Valentijnsmenu voor 2

  Valentijnsmenu voor 2

  Liefde gaat door de maag, dat weet iedereen! Nu kun je gelukkig éindelijk uit eten, maar zelf aan de bak is natuurlijk ook een mooi gebaar. Maarr... wat te maken? Op onze receptenpagina vind je volop inspiratie, maar voor het gemak hebben we alvast wat opties voor je samengesteld!

 3. Butchery's Kerstactie Het Vergeten Kind

  Butchery's Kerstactie Het Vergeten Kind
  Het Vergeten Kind Kerstactie

  Wij (Bert-Jan en Suzanne, oprichters Butchery) komen uit een enerverend Sinterklaasweekend gerold met onze kids (4 en 7) en zoals altijd zijn de meiden weer straalverwend. Hoort erbij, zou je denken, maar wij zijn ons er erg van bewust dat dit helemaal niet vanzelfsprekend is voor alle kinderen in Nederland. Dit weekend kwam dit weer eens uitvoerig ter sprake en wéér zaten we met een knoop in de maag op de bank. Tijd voor actie dus! Want als we maar een kleine bijdrage kunnen leveren, doen we dat natuurlijk. En wat is dan een mooiere stichting dan Het Vergeten Kind?

 4. Kies je cadeau!

  Geplaatst in Butchery Actie
  Kies je cadeau!

  Omdat we nu eenmaal graag laten proeven, hebben we prachtige weggevers bij je bestelling. Je bepaalt zelf je cadeau aan de hand van je aankoopbedrag. 

 5. Butchery Kampioen Noordelijke Slagersmanifestatie!

  Butchery Kampioen Noordelijke Slagersmanifestatie!
  Lantings / Butchery kampioen Noordelijke Slagers Manifestatie 2021

  Hoewel we onder de naam The Butchery leveren door het hele land, is Lantinga Slagerijen het kloppende hart van onze organisatie. That's where the magic happens! Daar bieden we dagelijks aan onze klanten een breed vers assortiment én worden de bestellingen voor The Butchery klaargemaakt en ingepakt. Puur ambacht dat landelijk wordt uitgerold. Onze steaks worden dubbelgetrimd en zelf versneden, onder andere de vleeswaren, worsten, burgers en soepen worden ambachtelijk bereid in eigen worstmakerij. En dat ambacht betaalt zich uit. Tijdens de Vakwedstrijd Noordelijke Slagers Manifestatie zijn we namelijk uitgeroepen tot Kampioen en daarnaast kwamen we als winnaar van Regio Drenthe uit de bus én als rubriekswinnaar van de rubriek vleeswaren & specialiteiten. En die specialiteiten komen dus allemaal uit eigen Worstmakerij. Zijn we supertrots op!

  Vakwedstrijden Noordelijke Slagers Manifestatie 2021 

  Even een kleine inleiding. Jaarlijks wordt de Vakwedstrijd Noordelijke slagers manifestatie [NSM 2021] georganiseerd. Hier wordt door veel slagers het hele jaar naartoe gewerkt. Voor die wedstrijden worden producten ingestuurd, die vervolgens door een professionele jury worden beoordeeld. Een mooi evenement, waarvan de uitreiking op 1 november plaatsvond in Groningeb. En die pakte (ook dit jaar) weer goed voor ons uit! Onze resultaten?

  Algemeen Kampioen NSM 2021
  Niet normaal toch? De kroon op al ons werk!

  Kampioen Regio Drenthe
  Ook daar zijn we natuurlijk supertrots op. Met onze eigen worstmakerij en fantastische Meesters Worstmaker Henri van Heerde, Ronald Petter én Carst-Jan van de Wetering weten we dat we goud in handen hebben. Het is dus extra fijn dat dit niet onopgemerkt is
 6. 3 Halloween Recepten

  3 Halloween Recepten

  Even wat gezelligs in deze herfstige dagen. Het is immers bijna Halloween en dat roept nu eenmaal gezellige beelden op. Jeremy maakte voor ons drie op deze vrolijke feestdag geïnspireerde recepten: Feetloaf, Halloweenies en – jawel – Wuhan Wings. Krijg je al trek? 

 7. Butchery Bratwurst Battle

  Butchery Bratwurst Battle

  Jetzt geht’s los! Als vervolg op de succesvolle Butchery Burger Battle presenteren wij de Butchery Bratwurst Battle. Het is oktober, ‘t wordt koud, donkerder, de winter komt in zicht en wij staan te trappelen om richting Alpen af te reizen. Wintervibes all over en Bratwurst hoort daar helemaal bij. Bovendien zijn we wel toe aan een potje battlen. Om de – enigszins saaie – oktobermaand wat op te leuken hebben we dus iets leuks bedacht: De Butchery Bratwurst Battle. Mét 20% korting op ALLE worstjes en mooie prijzen om te winnen!

 8. The ButcheryClub

  Join the ButcheryClub

  Al bekend met the ButcheryClub? Zo niet, dan bij deze! Wel zo handig om te weten, want zodra je een account aanmaakt, ben je automatisch 'lid'. Vanaf dat moment wordt er  gespaard voor give aways en toekomstige events. Hoe? Nou, elke € 10 is 3 Beefcoins waard, dus dat gaat alvast vanzelf. Verder krijg je Beefcoins toegekend voor o.a. het aanmaken van een account, schrijven van productreviews, het tippen van vrienden. Zie het als een loyaliteitsprogramma, dat we steeds verder zullen uitbreiden. Voor wat, hoort wat immers...

  Beefcoins verdienen

  The ButcherClub draait dus in eerste instantie om Beefcoins verdienen. Dat gaat eigenlijk supermakkelijk.. Hoe? 

  > Account aanmaken: 5 Beefcoins
  > Elke € 10 bij een bestelling: 3 Beefcoins
  > Review schrijven bij product: 5 Beefcoins
  > Inschrijven nieuwsbrief: 5 Beefcoins

  En wat kun je dan precies met die Beefcoins? In eerste instantie betalen in The ButcheryClub! Daar 'koop' je o.a. speciaal geselecteerde producten en mooie gadgets als Butchery Laguiole steakmessen, een slagersmes, een Butchery Cap en in de toekomst kun je met Beefcoins deelnemen aan events.

  We communiceren The ButcheryClub al een tijd, maar zijn gaandeweg tegen veel problemen aan gelopen. The ButcheryClub is dus opnieuw gebouwd en gloedjenieuw, dus gadgets zullen gaandeweg worden toegevoegd. Heel snel zal 'ie live komen. Maar sparen gebeurt dus al vanaf het moment dat je een account aanmaakt. En ook goed om te weten: voor iedereen die een account heeft aangemaakt geldt dat beefcoins met terugwerkende kracht worden toegekend. Er is dus niets verloren gegaan!

  In je account kun je ook je ButcheryClub Saldo inzien, dus dan weet je hoe je er voorstaat. Stay Tuned voor nieuwe give aways en bovenal... welkom bij de club...!

 9. Tips voor Vaderdag!

  Tips voor Vaderdag!
  Vaderdag cadeaus!

  Al een cadeau voor vaderdag? Niet? We got your back! We hebben namelijk verschillende giftcards vanaf €10, maar ook mooie spiesenpakketten en natuurlijk de wereld aan dikke vette steaks. En als je in de opmerkingen aangeeft dat je er een handgeschreven kaartje bij wilt, doen we dat met liefde!

 10. Het Grote Moederdag Menu

  Het Grote Moederdag Menu

  Met vaderdag vliegen de dikke vette steaks je om de oren, maar met Moederdag zijn het voornamelijk ontbijtjes die de revue passeren. Oók heel lekker, maar waarom niet en/en? Iedereen weet: liefde gaat door de maag.  Een uitgelezen kans om culinair uit te pakken dus. Thuis uit eten! Hier wat inspiratie voor een menu.

Pagina