Halloween Feetloaf

Bereidingswijze

Als meatloaf, maar dan in de vorm van een voet… Krijg je al trek? Een Halloween recept voor daredevils. Van de creatieve hand van Jeremy!
 
Het idee van een afgesneden voet opeten zal er waarschijnlijk niet voor zorgen dat je gaat watertanden. Maar hey, het is bijna Halloween, doe 'es gek. Meatloaf is een zeer populair gerecht uit de States die vaak thuis word geserveerd. Maar nu dus met een creepy twist. Een waardig Halloween recept! 

Bereidingswijze Feetloaf

Verwarm de oven voor tot 160C. Meng alle ingrediënten behalve de ui samen in een grote kom en mix goed door elkaar. Plaats bakpapier op een bakplaat en creëer met je handen twee voeten. Leuk om te doen met kids, komt ook allemaal niet zo precies! Zelf heb ik er ook hard om moeten lachen.

Duw omhoog bij de “enkel” en maak een kuil. Snij de hele ui door het midden en plaats een helft omgekeerd in de opening zodat het lijkt op een stuk bot. Gebruik een mes om tenen te maken in het gehakt en decoreer deze met stukken ui om teennagels te creëren. Heerlijk niet? Gebruik ketchup rond de enkel zodat het er extra bloederig uitziet !

Plaats ongeveer een uur in de oven, totdat de binnenkant gaar is.

Serveer warm en eet smakelijk!

ENJOY!
Bekijk alle gehakt >>

Bekijk meer recepten
Producten voor dit recept