The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier automatisch mee in.
Bij de borrel
Wat heeft The Butchery voor bij de borrel?
Bij The Butchery vind je uiteraard ook lekkers voor bij de borrel. Uit eigen worstmakerij én geïmporteerd uit Spanje en Italie. Zo’n echte Jamon de Bellota smaakt immers ’t beste als ’t op de traditionele manier in Spanje gemaakt wordt. Uit onze eigen worstmakerij, waar Meester Worstmaker Henri van Heerde de scepter zwaait, komen de droge worsten, grillworsten en leverworsten. Hebben we op slagervakwedstrijden al vaker hoge ogen mee gegooid!
Droge worst bij de borrel?
Als je ’t ons vraagt, is droge worst onlosmakelijk verbonden met de borrel. Geen borrel zonder droge worst! En we hebben ook nog eens meerdere soorten in ons assortiment! Een grove variant, een fijne variant, een variant met extra knoflook en een variant met extra kruidnagel. Voor ieder wat wils dus! Alle droge worsten worden volgens ambachtelijk recept in eigen worstmakerij gemaakt en worden in een speciale droogkast gedroogd. Alle worsten zijn met liefde en passie gemaakt, dat proef je terug!
Passie voor worst
Onze mannen in de worstmakerij hebben een ware passie voor worst en in het bijzonder voor worst maken en die passie en vakmanschap proef je terug in onze producten. Naast onze huisgemaakt droge worst en leverworst vind je bij The Butchery ook rookworst en braadworst en experimenteren ze ook graag met nieuwe smaakcombinaties. Vandaar dat we een groot assortiment aan verschillende braadworsten van het LIVAR-varken online hebben staan. Want worst gemaakt met passie, vakmanschap én van een smaakvol varkensras waarbij dierenwelzijn centraal staat, dat smaakt gewoon beter.
Oh, de rookworst staat niet op deze pagina, maar doet ’t ook heel goed bij de borrel, net als de braadworstjes met verschillende smaken. Bak op of gooi op de BBQ, snij aan plakjes en zet ’t op tafel! Soort braadworsttasting. Love it!
Chiapella bij de borrel?
Chiapella is zo’n salamiworst, die niet beter gaat smaken als je ‘m in eigen land zou maken. Met vele jaren ervaring en Italiaanse tradities worden authentieke Chiapella worsten gemaakt. Met behulp van het specifieke klimaat tussen de heuvels: droog, luchtig en dus ideaal voor een perfecte droging en rijping van de salami’s. De salami’s worden geproduceerd met grof gehakt varkensvlees, opgestopt in een natuurlijke darm en nog écht met de hand in verschillende maten gebonden. Vervolgens worden ze weggehangen op een plek met een constante luchtvochtigheid en temperatuur. Je vindt ze bij ons in verschillende smaken: pistache, parmezaan, everzwijn, barolowijn, truffel, rode peper en knoflook. Een mooie aanvulling op de tapasplank!
Grillworst bij de borrel?
Ook zo gek op grillworst? We hebben ‘m alvast voor je gemaakt in onze eigen worstmakerij en hoeft alleen nog even afgebakken te worden. Met als resultaat dus een superverse warme grillworst! Heerlijk op een broodje met wat joppiesaus of gewoon uit het vuistje bij de borrel. Zo’n grillworst uit de ambachtelijke worstmakerij is supersmaakvol. We hebben ‘m namelijk in verschillende smaken, gewoon naturel, met kaas of met cheddar&jalapeno..
Leverworst bij de borrel?
Ook leverworst mag voor de liefhebber niet ontbreken bij de borrel. Huisgemaakt door ervaren worstmakers in eigen worstmakerij en vaak bekroond met goud tijdens vakwedstrijden. Net als de droge worst is de leverworst een worst waar we trots op zijn! The Butchery heeft ‘m in meerdere soorten in het assortiment: boeren, fijn en hausmacher. De boerenleverworst en de hausmacher leverworst zijn beide grove leverworsten. Het verschil is dat de hausmacher nét een tikkie grover en pittiger is dan de boeren en daarnaast zit er in de kruiding van de hausmacher een vleugje rozemarijn.
Rauwe ham bij de borrel?
Rauwe ham op de borrelplank doet ’t altijd goed. Al helemaal als je zo’n kwalitatief goede ham erop legt als de Jamon de Bellota Iberica. Gemaakt naar authentiek recept in Trevélez, Spanje. Deze ham wordt gemaakt van Iberico varkensvlees met zeezout als enige toevoeging. Het droog- en uithardingsproces duurt minstens 24 maanden. Het hele proces van drogen, rijpen en zweten van de hammen vindt onder natuurlijke omstandigheden plaats
Carpaccio bij de borrel?
Dat carpaccio ’t goed doet als voorgerecht weet echt iedereen, maar carpaccio gaat dus ook heel goed in een hapje. Bijvoorbeeld in een wrap met pesto, rucola, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas en truffelmayo. Oprollen, in plakken snijden en je hebt een fantastisch hapje! Liever zonder wrap? Verdeel dan een creme van zuivelspread, geroosterde pijnboompitten, Parmezaanse kaas en witte wijnazijn over de carpaccio, verdeel er nog wat truffelmayo en rucola over naar smaak en rol de carpaccio op. Heerlijk!
Plukbrood bij de borrel
Plukbrood doet ’t altijd goed bij de borrel, vooral als je ’t lekker warm uit de oven serveert. De naam plukbrood zegt eigenlijk al wat de bedoeling is van ’t brood, je kunt ’t uit elkaar plukken. We hebben ‘m met verschillende smaken in ons assortiment en doet ’t fantastisch op de borreltafel!
Borrelhappen online bestellen
Borrelhappen horen erbij met de feestdagen en een lekkere worst mag zeker niet ontbreken. Kies het lekkerste uit ons assortiment, klik het in je mandje en vul je mandje aan. Vanaf 60 euro versturen we je bestelling namelijk gratis! Sowieso een goed idee om je vriezer te vullen met onze ambachtelijke hamburgers, een pondje gehakt of een lekkere biefstuk. Komt immers altijd van pas! Mandje gevuld? Vul dan eenvoudig je gegevens in in onze check-out en reken af in de beveiligde betaalomgeving. Wel zo fijn!
Borrelhappen thuisbezorgd
Bestel je online borrelhappen, worden ze vanaf 60 euro gratis thuisbezorgd! We werken samen met twee fijne koeriers. Trunkrs verzorgt de avondlevering en komt de bestellingen op doordeweekse dagen bij ons ophalen rond 11 uur. Voor 11 uur besteld is dus ook dezelfde avond nog in huis! Is dus superkort onderweg. De daglevering wordt verzorgd door Leen Menken, een koerier die geconditioneerd vervoert. In de bestellingen die geleverd worden met daglevering, zie je dan ook geen isolatiezakken of droogijs. Er worden regelmatig temperatuurcontroles gedaan bij Leen Menken, zodat jouw bestelling op de perfecte temperatuur bij je aankomt. Bij avondlevering verpakken we je bestelling met zorg in een isolatiezak met droogijs. Hierdoor blijft je bestelling goed bevroren.
Heb je vragen of behoefte aan persoonlijk advies? We helpen je graag! Bel ons gerust (tussen 09:00 en 17:00) of stuur een mail naar [email protected]. We proberen zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden.