Big Green Egg Mini

Big Green Egg Mini

Gaat overal mee naartoe!

De Big Green Egg Mini mag met z’n hoogte van 43 centimeter, grillroosterdiameter van 25 centimeter en gewicht van slechts 17 kg met recht de mini van de Green Egg familie genoemd worden. De Mini Big Green Egg is dan ook een kamado die ideaal is om mee te nemen naar een picknick, de boot of de camping! Natuurlijk kan je ‘m ook gewoon direct thuis op tafel zetten. Ideaal voor de kleine (stads)tuin of het balkon..

... > Lees meer > Lees minder
Bekijken als Grid List

3 Items

per pagina
Oplopend sorteren
  1. Big Green Egg Mini
    Big Green Egg Mini
Bekijken als Grid List

3 Items

per pagina
Oplopend sorteren

De Big Green Egg Mini

Deze Green Egg is weliswaar het kleinste model uit de serie van Big Green Egg kamado’s, maar misschien daarom juist zo veelzijdig. Zo is hij perfect als je thuis geen grote barbecue kwijt kan, maar gaat hij ook heel goed samen met een ander model uit de Green Egg familie, bijvoorbeeld de Big Green Egg Large. Zo wordt hij namelijk ook veel in de professionele keuken ingezet, voor de kleine á la carte gerechten. Daarnaast is hij ook door zijn formaat en gewicht makkelijk uit de schuur te halen en is dus ideaal als je het in de winter af en toe wel leuk vindt om de barbecue aan te steken. Zijn formaat en gewicht zitten ‘m dus wel mee, want zo’n XL kamado schuif je niet zo even in de kofferbak van je auto om ‘m mee te nemen op vakantie, maar de Big Green Egg Mini is er áltijd klaar voor.

Kamado voor 2-4 personen

Kook je meestal voor twee tot vier personen? Dan is de mini Green Egg de BBQ die je wil hebben. Je hebt ‘m zo aan en hij is bijzonder zuinig in het gebruik van houtskool. Met een diameter van 25 centimeter van het grillrooster is de mini perfect voor gerechten voor twee tot vier personen. Je kunt er bijvoorbeeld prima vier Black Angus burgers op kwijt of vier spiesen, of een stuk procureur van een kilo of.. De mogelijkheden zijn dus bijna eindeloos... Oh en ben je niet zeker of iets op je kamado past? Wij zijn naast Dealer van Big Green Egg natuurlijk ook gewoon nog een premium online slager, dus we kunnen ’t stuk vlees naar keuze zo even voor je opmeten..

Zo’n mini is sowieso ideaal om te hebben, want ook als je een large in de tuin hebt staan, steek je die misschien wat minder snel aan voor wanneer je een keer met z’n tweetjes gaat eten. De mini heb je zo uit de schuur en kan je na het aansteken al binnen 15 minuten gebruiken. Win-win!

Big Green Egg Mini online bestellen

Welk model Big Green Egg je ook in je tuin wil hebben staan, met een Green Egg haal je zeker kwaliteit in huis. De kamado’s van Big Green Egg worden namelijk gemaakt met de hoogste kwaliteit keramiek ontwikkeld door NASA, waardoor je de temperatuur in het ei exact kan beheersen. Dat maakt ’t de perfecte BBQ om te bakken, roken, stomen én slowkoken. Een Green Egg is namelijk geen gewone BBQ, maar eigenlijk een complete buitenkeuken, waardoor de culinaire mogelijkheden eindeloos zijn.

Wat zijn de belangrijkste accessoires voor de Big Green Egg Mini?

De kogel is door de kerk, je gaat je eerste kamado kopen? Natuurlijk wil je gelijk goed van start gaan door gelijk de belangrijkste accessoires mee te bestellen. Logisch! Daarvoor hebben we al een mooi starterspakket samengesteld waar de belangrijkste accessoires alvast inzitten: Conveggtor mini, cast iron cooking grid, ash removal tool, ash removal pan, handschoen, grid schrubber, zak houtskool en aanmaakblokjes. Kan je ‘m dus direct aansteken zodra hij binnenkomt.

Liever de belangrijkste accessoires voor de Big Green Egg los bestellen? Kan natuurlijk ook. We adviseren je dan om sowieso te kiezen voor de EGG Carrier (kan je ook direct incl. mini kopen), de convEGGtor en de Ashtool.

Levenslange kwaliteit

Zo’n Big Green Egg is een slimme investering, want behalve dat je écht waar voor je geld krijgt, biedt Big Green Egg ook een levenslange garantie op het materiaal en de constructie van alle keramische onderdelen van de EGG. De kamado van Big Green Egg is namelijk gemaakt van buitengewoon hoogwaardig keramiek. Onder andere dit hoogwaardige keramiek, maakt de Green Egg dan ook uniek, omdat het extreem isolerend is en goed met extreme temperaturen en temperatuursverschillen om kan gaan.

The Butchery X Big Green Egg

Als premium online slager zijn we niet alleen vleesliefhebber, maar we genieten ook intens van een goede BBQ sessie en experimenteren met buiten koken. Daarom hebben we de keuze gemaakt om naast ons ambacht ook Big Green Egg te gaan verkopen. Onder andere omdat we zelf zo’n fantastisch apparaat in de tuin hebben staan en we écht alleen producten verkopen waar we zelf achter staan. Goed vlees verdient immers goed materiaal om op klaar gemaakt te worden. Enne, als je toch je BBQ online bestelt, bestel dan gelijk écht goed vlees mee zodat je er direct mee aan de slag kunt!

Big Green Egg Showroom

Zo’n Big Green Egg kan een flinke investering zijn. We snappen als geen ander dat je, voordat je op de aankoop van een kamado overgaat, de BBQ graag in het echt wil zien en voelen. We nodigen je dan ook graag uit om een bezoekje te komen brengen aan onze showroom, waar we alle formaten hebben staan. We werken op afspraakbasis in onze showroom, zodat we je alle tijd en aandacht kunnen geven die je nodig hebt. Daarnaast laten we je ook The Butchery met alle liefde zien, als je dat leuk vindt natuurlijk.

Afspraak maken? Bel dan naar 085-0408044 of stuur een mail naar [email protected]