Big Green Egg Medium

Big Green Egg Medium

Genieten met vrienden & familie!

De Big Green Egg Medium staat naast de Green Egg Large op de lijst meest populaire modellen. Ook niet gek, wat het rooster heeft een mooie diameter van 40 centimeter, zodat je met tot wel 8 personen kan BBQ’en. Een goede reden om samen te eten met vrienden & familie dus!

... > Lees meer > Lees minder
Bekijken als Grid List

4 Items

per pagina
Oplopend sorteren
Bekijken als Grid List

4 Items

per pagina
Oplopend sorteren

De Big Green Egg Medium

De Big Green Egg Medium is een slag groter dan de Big Green Egg Small, om precies te zijn: zeven centimeter in grillroosterdiameter. Een mooi formaat om lekker mee aan de slag te gaan, pizza’s op te bakken of wanneer je vrienden of familie uitnodigt om te komen eten.

We hebben drie modellen in ons assortiment, de big Green Egg Medium zonder accessoires (als je ‘m in een modulaire inbouwtafel wilt zetten), de BGE Medium met table nest (ideaal als je ‘m in een tafel wil inbouwen) en de Big Green Egg medium met intEGGrated + handler en zijplankjes, ideaal als je wat minder ruimte hebt en niet de intentie hebt om hem in een tafel te plaatsen.

Kamado voor 6 - 8 personen

Groot gezin of vaak familie of vrienden over de vloer? Dan is de Big Green Egg Medium de BBQ die je zoekt. Je kunt er namelijk met gemak voor 6 tot 8 personen op grillen, roken, stoven of bakken. Je kunt er prima een kip op ’t rooster kwijt voor bijvoorbeeld beer can chicken en ook een spit in combi met de BGE medium is een goed idee. Kan je zelf aan de slag om gyros, porchetta of rollade aan ’t spit te maken! Omdat wij zowel premium online slager zijn als official dealer van Big Green Egg kunnen we altijd vlees wat je op ’t oog hebt opmeten, wanneer je twijfels hebt of het op je kamado past. Win-win dus!

Big Green Egg Medium online bestellen

De Big Green Egg Medium online bestellen is een fluitje van een cent! Gooi de EGG in de winkelwagen, bestel de accessoires die je graag wilt hebben alvast mee en vergeet natuurlijk geen vlees te bestellen. Wel zo fijn is dat je zeker goede kwaliteit in huis haalt als je voor een Big Green Egg (en ons vlees) kiest. Het keramiek van Big Green Egg is namelijk ontwikkeld door NASA, wat resulteert in de hoogste kwaliteit keramiek die je maar kunt hebben. Dat betekent dus exacte temperatuurbeheersing in het ei.

De belangrijkste accessoires voor de Big Green Egg Medium

Als je een Green Egg aanschaft, dan wil je natuurlijk ook zo snel mogelijk van start. Welke accessoires moet je dan echt hebben? Om direct goed van start te gaan hebben we alvast een mooi starterspakket samengesteld. In dit starterspakket vind je een ConvEGGtor, ConvEGGtor Basket, Cast Iron Cooking Grid, Grid lifter, Ash Removal Tool, Ash Removal Pan, Handschoen, Grid Scrubber, een mooie zak houtskool en aanmaakblokjes. Alles voor een perfecte start dus!

Naast dat we starterspakketten online hebben staan, zijn alle accessoires uit het starterspakket ook los verkrijgbaar. Daarnaast hebben we nog andere mooie accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Letzq spit?

Big Green Egg Garantie

De Big Green Egg is gemaakt van buitengewoon hoogwaardig keramiek, waardoor het met extreme temperaturen en temperatuurverschillen om kan gaan én het buitengewone isolerende eigenschappen heeft. Juist dit keramiek (gepatenteerd!) maakt de EGG uniek. BGE staat 100% achter het product en daarom zit er op alle modellen van de Big Green Egg een levenslange garantie op de materialen en de constructie van de keramische onderdelen. Een Big Green Egg is dus oprecht een slimme investering, als je gek bent op BBQ’en. Je koopt immers een kamado voor het leven.

Butchery X Big Green Egg

Met passie voor vlees hebben we een liefde voor BBQ’en en dan ’t liefst op een kwalitatief goede barbecue. Zo kwamen we dan ook uit op Big Green Egg. We hebben zelf ook zo’n fantastisch apparaat in onze tuin staan en we willen alleen producten verkopen waar we zelf achter staan. Goed vlees verdient immers goed materiaal nietwaar? Kan je direct goed vlees mee bestellen als je zo’n prachtige barbecue aanschaft…

BBQ showroom

Big Green Egg liever eerst in het echt zien voordat je tot aankoop over gaat? Snappen we als geen ander! Zo’n kamado kan een flinke investering zijn. We vinden ’t gezellig als je langskomt in onze showroom in Meppel om alle modellen te voelen & bekijken. Omdat we voldoende tijd willen hebben om al je vragen te beantwoorden, werken we alleen op afspraakbasis. Uiteraard mag je op je gemakje alles bekijken en kan je ons aanschieten als je graag extra uitleg wilt.

Afspraak maken? Bel dan naar 085-0408044 of stuur een mail naar [email protected]