SPAARPUNTEN AL INGELEVERD? | Lees Meer

Steaks & Roasts

Bekijken als Grid List

Items 1-30 van 151

per pagina
Oplopend sorteren
  1.  Japans Wagyu entrecote Kagoshima A5+ BMS12
    Japans Wagyu entrecote Kagoshima A5+ BMS12
  2. Rib eye Black Angus USA Prime Rib eye Black Angus USDA Prime
  3. Secreto Iberico
    Secreto Iberico Bellota
  4. Denver Steak
  5. Entrecote Black Angus USA (prime grade)
    Entrecote Black Angus USA (prime grade)
  6. Japans Wagyu ribeye Kagoshima A5+ BMS12
    Japans Wagyu ribeye Kagoshima A5+ BMS12
  7. Haasbiefstuk Aberdeen Angus
    Haasbiefstuk Aberdeen Angus
  8. Picanha Black Angus USA
    Picanha / staartstuk Black Angus USA
  9. simmentaler entrecote
  10. PICANHA ABERDEEN ANGUS URUGUAY
    Picanha Aberdeen Angus
  11. Tournedos Black Angus PRIME USA
  12. Rib eye Aberdeen Angus
  13. Entrecote Aberdeen Angus
  14. Honey Glazed X-Mas Ham LIVAR
    Honey glazed partyham LIVAR
  15. Rubia Gallega Entrecote
    Rubia Gallega Entrecote Dry Aged
  16. Diamanthaas / Petit tender Black Angus USA
    Diamanthaas / Jodenhaas Black Angus USA
  17. Wagyu entrecote 8/9 marbling Australia
  18. WAGYU PICANHA
    Wagyu picanha 8+ Australia
  19. Bavette Black Angus USA Bavette Black Angus PRIME USA
Bekijken als Grid List

Items 1-30 van 151

per pagina
Oplopend sorteren

The Butchery is een walhalla voor BBQ liefhebbers, meatlovers én bewuste vleeseters met oog voor kwaliteit. Wij gaan verder waar je slager stopt. Niet alleen hebben we de meest waanzinnige cuts, maar we verkopen uiteenlopende en ook exclusieve vleesrassen met een eerlijke herkomst. 

Wat is een steak?

Steak is een verzamelwoord voor vlees dat is gesneden op het spierweefsel. Het is mals en mager spiervlees, in het bijzonder geschikt om te grillen of bakken. Luxe baklappen, zeg maar. Tenminste, als we ons beperken tot rund, varken, kalf en lam. Want er bestaan natuurlijk ook steaks van vis, zoals tonijnsteak, dat wordt gesneden op de graat. Maar dat terzijde. We beperken ons maar even tot rund. Er is niet per se een juiste Nederlandse vertaling voor het woord steak. Velen zouden zeggen biefstuk, maar dat is niet juist. Want hoewel biefstuk wel een steak is, is een steak lang niet altijd een biefstuk. Om als steak door het leven te gaan moet een ‘runderlap’ wel een minimale dikte hebben en liefst rare en medium gegeten kunnen worden. 

Welke steaks zijn er?

Er zijn bijzonder veel verschillende steaks te benoemen. De meest bekende zijn misschien wel (kogel)biefstuk, ossenhaas rib eye, entrecote en misschien zelfs nog t-bone, maar tegenwoordig winnen ook veel ‘vergeten vleessoorten’ als bavette, longhaas, flat iron steak en picanha steeds meer terrein. En terecht. Want met deze steaks – mits van een goed ras, maar wat ons betreft geldt dat voor al het rundvlees – kun je écht iets lekkers op tafel zetten. EN dan hebben we natuurlijk ook nog pork steaks, zoals karbonade en lamssteaks, zoals lamstournedos.

Special cuts  bij The Butchery

Longhaas, Onglet, Hangar steak, denver steak, diamanthaas, chuck eye of rumpsteak: de special cuts van the butchery zijn vandaag de dag niet meer zo special. Dat wil zeggen: ze worden steeds 'alledaagser'. Gelukkig maar, want het zijn stuk voor stuk steaks met mooie specifieke eigenschappen. Steaks die je van kwalitatieve runderrassen moet eten ook. Maar dat zit met rassen als Black Angus USA, Rubia Gallega en Wagyu natuurlijk wel snor.

Wat is een roast?

In Engeland is het wekelijkse kost: de Sunday Roast. Maar wat is eigenlijk een roast? In Nederland kennen we een roast als een braadstuk, oftewel een groot stuk vlees dat in z’n geheel wordt gegaard, veelal low & slow. Van chateaubriand tot rosbief en van lamsrack tot beef wellington.  Een mooie roast op tafel is altijd feestelijk met gelegenheden. Sunday Roast is dan ook traditioneel het familiediner op zondag. Met een braadstuk (bij voorkeur roast beef of als er écht wordt uitgepakt Beef Wellington), veggies en roasted potatoes. Maar een roast doet het ook super als BBQ vlees, want een stuk vlees is zijn geheel low & slow garen is niet alleen een leuke bezigheid, maar levert ook nog eens heerlijk vlees op!

Een hele roast op de BBQ of in de oven, is natuurlijk niet voor elke dag. Misschien niet eens voor elke week. Een steak daarentegen, is altijd een goed idee. Of nou ja, in elk geval in het weekend. En die hebben we natuurlijk ook in alle soorten en maten. Maar wat is nu precies de definitie van een steak.

Special cut steaks online bestellen?

Dat is vaak eenvoudiger dan bij de slager om de hoek. Kies je favoriete steak, plaats je bestelling en wij zorgen dat je steak quickfrozen bij je thuis wordt geleverd. Met behoud van alle smaak en voedingsstoffen uiteraard! 

Roast kopen online

Een roast kopen online: het lijkt wellicht een ver-van-je-bed-show, maar dat is het dus juist niet. Je kunt immers op je gemak het aanbod bekijken, maar ook heel gericht zoeken. Op The Butchery vind je een breed assortiment aan roasts van verschillende rassen. Van rosbief tot  chateaubriand en van lamsrack tot Picanha.  Bovendien kun je precies het ras en herkomst kiezen die je zoekt Op The Butchery vind je onder andere roasts van:

  • Black Angus USA
  • Aberdeen Angus Uruguay
  • Hereford Argentinië
  • Kyoto Miyabi Wagyu A5+ BMS12
  • Kagoshima Japans Wagyu A5 BMS12
  • Australisch Wagyu
  • Rubia Gallega uit Spanje
  • Simmentaler uit Oostenrijk
  • Blonde d’Aquitaine uit Nederland
  • Limousin (natuurlijk gehouden in Drentse landschap).

En dan hebben we ook nog porkroasts van authentieke varkensrassen als Livar, Mangalitza (wolvarken), Iberico en veluws landvarken. Buikspek, procureur, frenched rack…

Classic Steaks online bestellen

Classic steaks online bestellen gaat vaak nog makkelijker dan bestellen bij de slager om de hoek. Het assortiment is uitgebreid en komt waanzinnige rassen als Black Angus USA. Porterhouse, Chateaubriand, maar ook ossenhaaspuntjes en flat iron: het zijn steaks die in in Amerika absoluut als klassieker worden gezien. Classic steaks online bestellen gaat als volgt. Je kiest je favoriet, plaatst je bestelling en wij doen de rest. De steaks worden ingevroren superkoel bij je thuisgeleverd. Quickfrozen, met behoud van alle voedingswaarden en smaak. Steaklovers bestellen dan ook veelvuldig online bij The Butchery. Join the club.

Een steak kopen online?

Online kun je exact vinden wat je zoekt immers. Je favoriete cut, je favoriete ras, je gewenste gewicht, je gewenste leverdag… je kiest het allemaal zelf. Altijd al eens Japans wagyu willen proberen? Bestel je gewoon online! Ben je groot liefhebber van Zuid-Amerikaans rundvlees? Online vind je wat je zoekt. Wij leveren van maandag t/m vrijdag tussen 17.00 – 22.00. Avondlevering dus. Je leverdag kies je zelf en als je vóór 11.00 bestelt, kun je je steak of roast dezelfde avond nog in huis hebben. Quickfrozen, dus binnen een uur ingevroren, met behoud van alle smaak en voedingswaarden. Een roast of steak bestellen online is dus sowieso een goed idee!

Steaks online bestellen?

Dus lang verhaal kort: steaks online bestellen is tegenwoordig niet meer zo vreemd. Sterker nog: online vind je vaak eenvoudiger die ene steak die je zo lekker vindt! Van haasbiefstuk tot kogelbiefstuk en van entrecote tot rib eye: steaks online kopen en daarbij ook nog je favoriete ras kiezen kan eenvoudig bij The Butchery. We verkopen steaks van prachtige rassen als Black Angus, Simmentaler, Aberdeen Angus, Hereford, Rubia Gallega, Wagyu en ook natuurlijk rundvlees van het Drents Weiderund. En alle rassen hebben 1 ding gemeen: de dieren hebben een fijn leven gehad.  Dat voelt goed en dat proeft goed. Win-win dus,. 

Kies je favoriet(en), plaats je bestelling en wij zorgen dat het supervers ingevroren bij je thuis wordt geleverd. Voor 11.00 besteld, is dezelfde avond nog in huis. Als je wilt, want de leverdag kies je zelf!