Beef Wellington Black Angus USA k&k
KANT EN KLARE BEEF WELLINGTON BLACK ANGUS USA
Deze kant en klare beef wellington is ideaal voor speciale gelegenheden. Hij is met zorg bereid door onze chef Ruben Meijboom en staat in een handomdraai op tafel. De ossenhaas van het Black Angus rund is enorm mals en draagt bij aan de perfecte smaakcombinaties van dit gerecht.
WAT IS EEN BEEF WELLINGTON?
De beef wellington is onder andere bekend als de “signature dish” van sterrenchef Gordon Ramsey. Dit gerecht bestaat uit meerdere lagen. Als eerst wordt de chateaubriand dichtgeschroeid, zodat het stuk vlees een goede korst krijgt. Daarna wordt er een paddestoelenmix van eekhoorntjesbrood en champignons, ook wel een duxelles genoemd, verspreid over een laag Parmaham. De ossenhaas wordt vervolgens ingepakt met de laag met parmaham en duxelles. Als laatste wordt het net gemaakte pakketje stevig ingepakt met bladerdeeg, waarna het bladerdeeg nog wordt gedecoreerd. Dit allemaal zorgt voor een rijk, complex en luxueus smaakpallet.
NEBRASKA PRIME OSSENHAAS
In deze Beef Wellington zit een Black Angus ossenhaas die komen van graan gevoerde Noord-Amerikaanse Black Angus runderen, ook wel Nebraska Prime, wat door veel mensen wordt gezien als het beste van het beste als het gaat om rundvlees. Het vlees is zonder kunstmatige toevoegingen, zoals rundvlees echt bedoeld is. De veehouders volgen hierbij de richtlijnen van ‘Non Hormone Treated Caddle’, een waarborg dat ervoor zorgt dat de dieren geen hormonen, dierlijke grondstoffen of preventieve antibiotica binnenkrijgen. De USA Black Angus runderen grazen op uitgestrekte weiden en krijgen uitsluitend plantaardige voeding, zoals gras, maïs en granen. Dit zorgt ervoor dat ze op een natuurlijke en gezonde manier worden grootgebracht. Het kost tijd, maar dat betaalt zich terug in kwaliteit. Goed rundvlees vraagt nu eenmaal om zorg en respect voor de dieren, en dat is precies wat je krijgt met de ossenhaas van het Amerikaanse Black Angus rund!
BLACK ANGUS BEEF WELLINGTON KANT EN KLAAR ONLINE BESTELLEN?
Als je een Beef Wellington wilt proberen, zonder al het ongemak, ben je bij The Butchery aan het juiste adres. Onze Meesterslagers trimmen elk stuk vlees zorgvuldig tot de perfecte verhouding tussen vlees en vet, voor een optimale kwaliteit. Bestellen bij The Butchery is heel eenvoudig: plaats je bestelling vóór 11.00 uur en je hebt het dezelfde avond nog in huis (in Nederland en België). Liever een ander moment? Dat kan natuurlijk ook! We leveren het vlees quickfrozen en vacuümverpakt, zodat het perfect blijft tijdens het transport.
Verwarm de oven voor op 225 graden. Zodra de oven op temperatuur is draai de temperatuur terug naar 200 graden en zet de Beef Wellington voor 25 minuten in de oven. Zodra de 25 minuten verstreken zijn, haal het vlees uit de oven en laat rusten onder aluminiumfolie. (controleer de kerntemperatuur met een thermometer, deze moet 52C zijn) Snijd na het rusten de Beef Wellington in plakken en leg deze op de borden.
Ingredienten: Black angus ossenhaas uit Noord amerika. paddestoelmix (eekhoorntjesbrood, champignon, zout) bladerdeeg [TARWEbloem (GLUTEN), water, roomboter, zout) parmaham [varkensvlees, zout], zeezout, witte peper.
Ingrediënten
. Verwarm de oven voor op 220C en bak 20 min. af op 200C. Haal het vlees uit de oven en laat rusten onder aluminiumfolie tot een kern van 52C.Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 620.49 |
Energie (kcal) | 148.44 |
Vet (g) | 4.69 |
Verzadigd vet (g) | 2.07 |
Koolhydraten (g) | 6.09 |
Suikers (g) | 1.76 |
Vezels (g) | 1.4 |
Eiwitten (g) | 19.78 |
Zout (g) | 1.56 |
Beef Wellington Black Angus USA k&k
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
KANT EN KLARE BEEF WELLINGTON BLACK ANGUS USA
Deze kant en klare beef wellington is ideaal voor speciale gelegenheden. Hij is met zorg bereid door onze chef Ruben Meijboom en staat in een handomdraai op tafel. De ossenhaas van het Black Angus rund is enorm mals en draagt bij aan de perfecte smaakcombinaties van dit gerecht.
WAT IS EEN BEEF WELLINGTON?
De beef wellington is onder andere bekend als de “signature dish” van sterrenchef Gordon Ramsey. Dit gerecht bestaat uit meerdere lagen. Als eerst wordt de chateaubriand dichtgeschroeid, zodat het stuk vlees een goede korst krijgt. Daarna wordt er een paddestoelenmix van eekhoorntjesbrood en champignons, ook wel een duxelles genoemd, verspreid over een laag Parmaham. De ossenhaas wordt vervolgens ingepakt met de laag met parmaham en duxelles. Als laatste wordt het net gemaakte pakketje stevig ingepakt met bladerdeeg, waarna het bladerdeeg nog wordt gedecoreerd. Dit allemaal zorgt voor een rijk, complex en luxueus smaakpallet.
NEBRASKA PRIME OSSENHAAS
In deze Beef Wellington zit een Black Angus ossenhaas die komen van graan gevoerde Noord-Amerikaanse Black Angus runderen, ook wel Nebraska Prime, wat door veel mensen wordt gezien als het beste van het beste als het gaat om rundvlees. Het vlees is zonder kunstmatige toevoegingen, zoals rundvlees echt bedoeld is. De veehouders volgen hierbij de richtlijnen van ‘Non Hormone Treated Caddle’, een waarborg dat ervoor zorgt dat de dieren geen hormonen, dierlijke grondstoffen of preventieve antibiotica binnenkrijgen. De USA Black Angus runderen grazen op uitgestrekte weiden en krijgen uitsluitend plantaardige voeding, zoals gras, maïs en granen. Dit zorgt ervoor dat ze op een natuurlijke en gezonde manier worden grootgebracht. Het kost tijd, maar dat betaalt zich terug in kwaliteit. Goed rundvlees vraagt nu eenmaal om zorg en respect voor de dieren, en dat is precies wat je krijgt met de ossenhaas van het Amerikaanse Black Angus rund!
BLACK ANGUS BEEF WELLINGTON KANT EN KLAAR ONLINE BESTELLEN?
Als je een Beef Wellington wilt proberen, zonder al het ongemak, ben je bij The Butchery aan het juiste adres. Onze Meesterslagers trimmen elk stuk vlees zorgvuldig tot de perfecte verhouding tussen vlees en vet, voor een optimale kwaliteit. Bestellen bij The Butchery is heel eenvoudig: plaats je bestelling vóór 11.00 uur en je hebt het dezelfde avond nog in huis (in Nederland en België). Liever een ander moment? Dat kan natuurlijk ook! We leveren het vlees quickfrozen en vacuümverpakt, zodat het perfect blijft tijdens het transport.
Verwarm de oven voor op 225 graden. Zodra de oven op temperatuur is draai de temperatuur terug naar 200 graden en zet de Beef Wellington voor 25 minuten in de oven. Zodra de 25 minuten verstreken zijn, haal het vlees uit de oven en laat rusten onder aluminiumfolie. (controleer de kerntemperatuur met een thermometer, deze moet 52C zijn) Snijd na het rusten de Beef Wellington in plakken en leg deze op de borden.
Ingredienten: Black angus ossenhaas uit Noord amerika. paddestoelmix (eekhoorntjesbrood, champignon, zout) bladerdeeg [TARWEbloem (GLUTEN), water, roomboter, zout) parmaham [varkensvlees, zout], zeezout, witte peper.
Ingrediënten
. Verwarm de oven voor op 220C en bak 20 min. af op 200C. Haal het vlees uit de oven en laat rusten onder aluminiumfolie tot een kern van 52C.Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 620.49 |
Energie (kcal) | 148.44 |
Vet (g) | 4.69 |
Verzadigd vet (g) | 2.07 |
Koolhydraten (g) | 6.09 |
Suikers (g) | 1.76 |
Vezels (g) | 1.4 |
Eiwitten (g) | 19.78 |
Zout (g) | 1.56 |