JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Ribeye, en dus ook de Argentijnse rib eye Black Angus wordt zoals je misschien al weet, gesneden uit de fijne rib van ’t rund en wordt vaak vergeleken met de entrecote. Alleen de ene steak is de andere niet.. De ribeye is wat ronder dan de entrecote, meer gemarmerd en heeft het kenmerkende ‘oog’ in de steak. Juist dat de steak meer gemarmerd is, zorgt ervoor dat de ribeye lekker veel smaak heeft en mooi mals is.
De fijne rib is zoals ze zeggen een luie spier. Een spier die dus niet veel gebruikt wordt door het rund. Dit zorgt ervoor dat het een botermalse en lekker zachte steak is.
In onze slagerij snijden onze slagers zelf de ribeye’s en dus ook de Argentijnse Black Angus ribeye. Na binnenkomst van de technische delen wordt het vlees gecontroleerd door onze ervaren vakslagers en wordt het vakkundig op maat gesneden nadat alle overtollige delen eraf gesneden zijn. Zo kan de ribeye bij binnenkomst (na het ontdooien & het verwijderen van de verpakking) zo de pan in!
Zoals de naam al verklapt wordt deze ribeye gesneden van de fijne rib van een grasgevoerd rund. Dit betekent dat deze runderen niet afgemest zijn met een graandieet. De Argentijnse Black Angus runderen hebben een heerlijk leven op de pampa’s in Argentinië met als ‘dieet’ grassen, kruiden en zo nodig hooi. Dit zorgt ervoor dat deze rib eye Black Angus een hoger Omega-3 gehalte heeft en minder Omega-6, wat weer gezondheidsvoordelen met zich meebrengt.
De Argentijnse pampas zijn uitgestrekte graslanden die perfect zijn voor veeteelt. Het klimaat en de bodemgesteldheid van deze regio dragen bij aan de kwaliteit van het gras en daarmee aan de voeding van de runderen. De natuurlijke en vaak biologische benadering van veeteelt in Argentinië zorgt voor runderen die vrij kunnen grazen, wat de kwaliteit en smaak van het vlees ten goede komt.
Door de grasvoeding heeft de Argentijnse Black Angus ribeye een onderscheidende smaak die minder vet en iets robuuster kan zijn dan graangevoerde varianten. Dit wordt vooral gewaardeerd door vleesliefhebbers die op zoek zijn naar een natuurlijke en pure vleessmaak.
Bestel je online de Argentijnse Black Angus ribeye, ben je je ervan verzekerd dat je de steak supersnel in huis hebt. Vul gerust je mandje aan met huisgemaakte burgers, handgemaakte braadworstjes of vriezervullers zoals gehakt of kipfilet. Altijd handig om wat voor voorraad te hebben immers!
TIP: Bak je op gas? Houd de steak dan in beweging voor een gelijkmatige garing. Kook je op inductie? Laat de steak dan, op het 1x omdraaien na, met rust.
Ribeye als hoofdgerecht
Kleine eter: 250 gram Grote eter: 250-400g gram Carnivoor: 400-600 gram
Ribeye to share for 2 Kleine eter: 400-500 gram Grote eter: 600-800g gram Carnivoor: No Share BBQ met meerdere vleessoorten [share] Kleine eter: 75 gram Grote eter: 150 gram Carnivoor: 200 gram