JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Cassave chips met rendang, pittige Cheddar en chilisaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: €12,95 (8,95 from €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Iberico Solomillo is het haasje van het befaamde Spaanse Ibérico varken met de herkenbare zwarte hoeven. Mooi dooraderd vlees uit de rug van het varken: het is fijn van structuur, lekker mals en übersmaakvol, zéker van Ibérico! Iberico Solomillo kan op verschillende manieren worden bereid en heeft weinig nodig, want heeft veel smaak van zichzelf!
De Iberico varkens - oftewel: Cerdo Ibérico - zijn afkomstig uit het zuiden van Spanje en is één van de meest smaakvolle scharrelrassen ter wereld. Iberico varkens leven buiten en eten eikels, grassen, kruiden, wortels en soms olijven. In de gortdroge zomertijd worden ze bijgevoerd met graan. Het afmesten begint in de herfst, als de eikels (bellota's) van de kurk- en steeneiken uit de omgeving vallen. Want juist die eikels geven Iberico vlees die karakteristieke smaak. In die periode eten de Iberico varkens kilo's eikels per dag, waardoor ze in korte tijd groeien tot een indrukwekkende 160 - 180 kilo. Het vlees van Ibérico varkens is kruidig en vettig, grotendeels enkelvoudig en meervoudig verzadigd, dus rijk aan voedingsstoffen. Nog zo'n voordeel van het Ibérico varken. Iberico Solomillo is absoluut varkenshaas zoals je dat weinig eet. Beetje peper en zout en klaar ben je.
Ibérico Solomillo moet je vooral in haar waarde laten met niet teveel opsmuk! Het vlees is kruidig en supersmaakvol van zichzelf, dus wat peper en zout is voldoende. Even bakken in boter of grillen in de pan en klaar ben je. Het vlees is mooi dooraderd, dus lekker sappig van zichzelf. In de oven doet een solomillo het trouwens ook heel goed!