JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Kipdijfilet is filet gesneden van het bovenste deel van de kippenpoot. Een mals stukje kippenvlees dat steeds populairder wordt en dat is niet voor niets.
Kip is misschien wel het meest gegeten vlees van Nederland en kipfilet staat daarbij met stip bovenaan. Niet zo vreemd ook, want het is mager, smaakvol en je kunt er alle kanten mee op. Kipfilet komt van de borst van het dier en is een dubbele filet. Eén kipfilet zoals je hem kent uit de supermarkt of van de slager is dus eigenlijk een halve. Kipdijfilet wint steeds meer terrein en dat snappen wij volledig. Het vlees is afkomstig van het bovenste deel van de bout en bevat meer vet dan kipfilet. Het is ook wat donkerder van kleur. Kipdijfilet is onmiskenbaar malser dan kipfilet en bevat ook meer smaak. Het vlees is dus ook vetter. Beide heel lekker. Ligt er maar net aan wat je ermee van plan bent!