JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Met kip en dan met name kippendij kun je alle kanten op en dat is meteen de reden waarom ik (@Rudilicious_Kitchen) er zo blij van word! Verandering van spijs doet eten immers. Deze keer gaan we dus maar eens voor de Koreaanse variant. Wel eens Korean BBQ geprobeerd? Persoonlijk vind ik Koreaanse barbecue één van de beste BBQ methodes op de planeet. Zo heerlijk van smaak allemaal, en daarnaast maken de Koreanen ook nog eens de allerbeste side dishes.
In dit recept gaan we niet voor side dishes, maar concentreren we ons volledig op de spiesjes waarmee jij jouw gasten (of jezelf) laat hunkeren naar meer. Je hebt er wel een beetje geduld voor nodig, want je moet de kip wel even 24 tot 48 uur laten marineren, maar dan heb je ook wat! Kwestie van wennen. Laten we maar meteen beginnen.
Tip! Maak extra marinade aan, kook deze wat in en smeer over de stokjes nadat ze klaar zijn.
ENJOY!Bekijk alle Kipfilet >>