Rib eye Black Angus Premium Grassfed ARG
5 stars - based on 6 reviews

  1. Haal de ribeye op tijd (minstens een uur van tevoren) uit de koelkast om op kamertemperatuur te komen.
  2. Dep het vlees met een keukenpapiertje goed droog.
  3. Zet een pan op het vuur en voeg een flinke klont boter of olijfolie en verse kruiden toe.
  4. Laat de pan goed heet worden, zodra de pan goed heet is, kan de steak in de pan.
  5. Bak de ribeye 1 minuut per centimeter per kant. Dus als je een ribeye van 2 centimeter hebt bak je ‘m eerst 2 centimeter aan de ene kant en na het omdraaien nogmaals 2 centimeter aan de andere kant.
  6. Schep tijdens het bakken van de ribeye het vleesvocht en de verse kruiden over het vlees. Dit wordt arroseren genoemd.
  7. Haal de ribeye uit de pan en laat het nog 10 minuten onder aluminiumfolie rusten.
  8. Maak af met grof zeezout en peper en snijd haaks op de draad aan.

TIP: Bak je op gas? Houd de steak dan in beweging voor een gelijkmatige garing. Kook je op inductie? Laat de steak dan, op het 1x omdraaien na, met rust.

Heel lekker! Prachtige vorm en het vet was goed verweven.
Review door |
Eerste keer dat ik grass fed eet en ik ga niet meer terug! Heb hem bereid via de bereidingswijze
Review door |
Lekker!!
Review door |
Heerlijk!
Review door |
Goddelijk stuk vlees. Enorm mals en veel smaak!
Review door |
Wat een heerlijk stukje vlees!
Perfecte smaak en structuur smullen!
Review door |

Write Your Review

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Rib eye Black Angus Premium Grassfed ARG
5 stars - based on 6 reviews

Schrijf een review

Maandag in huis
  • Maandag in huis of kies zelf je leverdag.
  • Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
  • Quickfrozen en Vacuüm verpakt