Culinaire Jus Sjalot

Ambachtelijk getrokken jus met Sjalot, huisgemaakt door onze chefkok Ruben Meijboom. Lekker bij onder andere steaks en roasts. 

De jus is al helemaal kant en klaar, hoeft dus alleen nog maar even opgewarmd te worden!

Jus opwarmen in 3 stappen:

1. Leg de jus een dag van tevoren in de koelkast om te ontdooien. 

2. Houd de verpakking boven een steelpannetje, steek met een scherp mesje het uiteinde lek en knijp de knhoud

3. Verwarm de jus op laag vuur al roerend tot de jus kookt en glad is.

(opwarmen kan uiteraard ook bij het bakvet van het vlees.)

Ingredienten

Runderbouillon, sjalot, ui, selderij, wortel, knoflook [plantaardig vet (palm, kokos), tomatenpuree, maltodextrine, raapzaadolie, zout, maiszetmeel, peper.

Voedingswaarde

Type Per 100g
Energie (kJ) 0
Energie (kcal) 0
Vet (g) 0
Verzadigd vet (g) 0
Koolhydraten (g) 0
Suikers (g) 0
Vezels (g) 0
Eiwitten (g) 0
Zout (g) 0

Culinaire Jus Sjalot

Ambachtelijk getrokken jus met Sjalot, huisgemaakt door onze chefkok Ruben Meijboom. Lekker bij onder andere steaks en roasts. 

check-circle Morgen in huis
  • check-circle check-circle Morgen in huis of kies zelf je leverdag
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
  • check-circle check-circle Flash-frozen en vacuüm verpakt
Ambachtelijk getrokken jus met Sjalot, huisgemaakt door onze chefkok Ruben Meijboom. Lekker bij onder andere steaks en roasts. 
Product label

Materialen bij je bijgerechten

Forged Olive Steakmessen
122,50
check-circle Morgen in huis
Grilltang Keij Heavy duty
19,95
check-circle Morgen in huis
Meater 2+
139,00
check-circle Morgen in huis
Voor 11.00u besteld, dezelfde avond in huis Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr) 100% tevredenheidsgarantie
Meest gekocht
Loaded Texas Brisket Loaded Texas Brisket
check-circle Morgen in huis
12,99
Iberico RibFingers Iberico Ribfingers
check-circle Morgen in huis
15,99
Kruidenboter Cafe de Paris Kruidenboter Cafe de Paris
check-circle Morgen in huis
3,99