JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Onlangs heb ik meer geëxperimenteerd met st. Louis ribs in butcher paper in plaats van aluminiumfolie. En de resultaten hebben mij serieus omver geblazen.
Steek de BBQ aan tot een temperatuur van 125C. Bestrooi de st. Louis ribs met zout en peper aan alle kanten. Mix de pumpkin spice en jouw favoriete rub samen en strooi dit weer over de rib heen. Laat dit 15 min inweken.
Plaats de ribs op de BBQ en gaar voor 3 uur lang. Na 3 uur mag de temperatuur omhoog naar 135C, zodat er meer vet weg smelt. Besproei je ribs met een plantenspuit gevuld met 50/50 water en appelazijn. Doe dit elke 20 minuten totdat de ribs 4 uur lang op de BBQ hebben gelegen.
Leg twee vellen butcher paper klaar en plaats hier de boter, honing, BBQ saus en bruine suiker in. Leg de dikke kant van de rib naar beneden en vouw strak dicht.
Plaats de vleeskant naar beneden terug op de BBQ voor ongeveer een uur of totdat een interne temperatuur van 97C bereikt is.
Laat de st. Louis ribs ribs 20min rusten in het butcher paper en haal dan tevoorschijn. Als je het juist gedaan hebt, dan zullen ze prachtig glimmen!
Je kunt kiezen om ze nu lekker aan te snijden of ze heel kort terug te doen op de BBQ en ze te “glazen” met meer BBQ saus.