Riblappen Black Angus USA
Wat zijn riblappen?
Allereerst natuurlijk de vraag: wat zijn riblappen en waar zitten ze precies? Riblappen zijn mooi gemarmerd stoofvlees, afkomstig van de eerste ribben (onderrib, dikke rib of fijne rib) van het rund. Vlakbij de rib eye dus. Het vlees is wat vetter dan bijvoorbeeld sukade of magere runderlappen, maar heeft daardoor wel meer smaak én minder bereidingstijd nodig. Vergis je echter niet, het blijft stoofvlees en dat wordt niet voor niets ook wel suddervlees genoemd. Langzaam laten sudderen geeft het lekkerste resultaat, dus trek er minimaal 2.5 uur voor uit. Maar als je met riblappen de tijd neemt, houd je supersmeuig vlees over.
Riblappen Black Angus USA
Write Your Review
Riblappen Black Angus USA
- Morgen in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Reviews
Wat zijn riblappen?
Allereerst natuurlijk de vraag: wat zijn riblappen en waar zitten ze precies? Riblappen zijn mooi gemarmerd stoofvlees, afkomstig van de eerste ribben (onderrib, dikke rib of fijne rib) van het rund. Vlakbij de rib eye dus. Het vlees is wat vetter dan bijvoorbeeld sukade of magere runderlappen, maar heeft daardoor wel meer smaak én minder bereidingstijd nodig. Vergis je echter niet, het blijft stoofvlees en dat wordt niet voor niets ook wel suddervlees genoemd. Langzaam laten sudderen geeft het lekkerste resultaat, dus trek er minimaal 2.5 uur voor uit. Maar als je met riblappen de tijd neemt, houd je supersmeuig vlees over.