Rubia Gallega Burgers
Rubia Gallega Burgers
Een goede hamburger kun je de meeste mensen voor wakker maken, maar bij deze Rubia Gallega burgers gaat er nog even een tandje bij! De 21 dagen gerijpte burgers zijn supermooi gemarmerd en hebben die karakteristieke kruidige 'Rubia Gallega-smaak'. Mooi rood van kleur, supersmaakvol en heerlijk zacht vlees. Rubia Gallega staat namelijk bekend om de hoge mate van intramusculair vet, oftewel vet tussen de spieren. Dit vet verdeelt zich prachtig en zorgt voor boterzacht vlees. Rubia Gallega burgers zijn een klasse apart.
Rubia Gallega Rund
Het Rubia Gallega rund wordt in rap tempo populairder en dat heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat menig sterrenchef dit Spaanse runderras in zijn menu verwerkt. Niet zo vreemd ook, want dit robuuste rund kent een fantastische herkomst en een verfijnde karakteristieke smaak. Een duidelijk kenmerk van Rubia Gallega is de mooie marmering, oftewel: de aanwezigheid van intramusculair vet. Dit vet tussen de spieren zorgt namelijk voor boterzacht vlees. In Gallicië is het bovendien gebruikelijk om runderen pas na twee tot zeven jaar te slachten, waardoor de smaak van het vlees verder rijpt. De dieren kennen een vrij leven waarin ze zich ten goede doen aan natuurlijk voer als gras, knollen en kruiden. Die herkomst proef je. Rubia Gallega rundvlees heeft een ietwat kruidige smaak. Steeds meer Spaanse boeren in de regio Gallicië richten zich op het fokken van dit populaire streekras. Zijn wij alleen maar blij om... Rubia Gallega burgers zijn zeker het proberen waard!
Snelle bereidingswijze hamburger
Grillen/bakken: 4 minuten voor rosé [inclusief draaien] in olie, roomboter of ghee
Sous vide: 1 uur op 52C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Ingrediënten
rundvlees 86%, ui 8% [peper, gemodificeerd maiszetmeel, uipoeder, aroma, gistextract, foelie, zout, paprikapoeder, gehydrolyseerd eiwit (SOJA), zonnebloemolie], paneermeel 4% [TARWEmeel (GLUTEN), volkoren TARWEmeel, glucose fructosestroop, palmvet, gist, water, TARWEGLUTEN, suiker, emulgator: E322, E472e, EI, zout, GERSTemoutextract, meelverbeteraar: E300, E920, rijsmiddel: E501, E500, TARWEmoutmeel, GERSTemoutmeel, enzym], zoutVoedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 766.16 |
Energie (kcal) | 183.29 |
Vet (g) | 11.02 |
Verzadigd vet (g) | 4.74 |
Koolhydraten (g) | 4.33 |
Suikers (g) | 0.82 |
Vezels (g) | 0.54 |
Eiwitten (g) | 16.42 |
Zout (g) | 0.86 |
Rubia Gallega Burgers
Rubia Gallega Burgers
Rubia Gallega Burgers
Rubia Gallega Burgers
Rubia Gallega Burgers
Write Your Review
Rubia Gallega Burgers
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
Rubia Gallega Burgers
Een goede hamburger kun je de meeste mensen voor wakker maken, maar bij deze Rubia Gallega burgers gaat er nog even een tandje bij! De 21 dagen gerijpte burgers zijn supermooi gemarmerd en hebben die karakteristieke kruidige 'Rubia Gallega-smaak'. Mooi rood van kleur, supersmaakvol en heerlijk zacht vlees. Rubia Gallega staat namelijk bekend om de hoge mate van intramusculair vet, oftewel vet tussen de spieren. Dit vet verdeelt zich prachtig en zorgt voor boterzacht vlees. Rubia Gallega burgers zijn een klasse apart.
Rubia Gallega Rund
Het Rubia Gallega rund wordt in rap tempo populairder en dat heeft ongetwijfeld te maken met het feit dat menig sterrenchef dit Spaanse runderras in zijn menu verwerkt. Niet zo vreemd ook, want dit robuuste rund kent een fantastische herkomst en een verfijnde karakteristieke smaak. Een duidelijk kenmerk van Rubia Gallega is de mooie marmering, oftewel: de aanwezigheid van intramusculair vet. Dit vet tussen de spieren zorgt namelijk voor boterzacht vlees. In Gallicië is het bovendien gebruikelijk om runderen pas na twee tot zeven jaar te slachten, waardoor de smaak van het vlees verder rijpt. De dieren kennen een vrij leven waarin ze zich ten goede doen aan natuurlijk voer als gras, knollen en kruiden. Die herkomst proef je. Rubia Gallega rundvlees heeft een ietwat kruidige smaak. Steeds meer Spaanse boeren in de regio Gallicië richten zich op het fokken van dit populaire streekras. Zijn wij alleen maar blij om... Rubia Gallega burgers zijn zeker het proberen waard!
Snelle bereidingswijze hamburger
Grillen/bakken: 4 minuten voor rosé [inclusief draaien] in olie, roomboter of ghee
Sous vide: 1 uur op 52C en dan afgrillen
Kijk voor bijzondere bereidingswijzen en BBQ bereidingen op onze receptenpagina.
Ingrediënten
rundvlees 86%, ui 8% [peper, gemodificeerd maiszetmeel, uipoeder, aroma, gistextract, foelie, zout, paprikapoeder, gehydrolyseerd eiwit (SOJA), zonnebloemolie], paneermeel 4% [TARWEmeel (GLUTEN), volkoren TARWEmeel, glucose fructosestroop, palmvet, gist, water, TARWEGLUTEN, suiker, emulgator: E322, E472e, EI, zout, GERSTemoutextract, meelverbeteraar: E300, E920, rijsmiddel: E501, E500, TARWEmoutmeel, GERSTemoutmeel, enzym], zoutVoedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 766.16 |
Energie (kcal) | 183.29 |
Vet (g) | 11.02 |
Verzadigd vet (g) | 4.74 |
Koolhydraten (g) | 4.33 |
Suikers (g) | 0.82 |
Vezels (g) | 0.54 |
Eiwitten (g) | 16.42 |
Zout (g) | 0.86 |