Op werkdagen kun je bij The Butchery kiezen voor same day delivery. Dat betekent dat als je vóór 11.00 bestelt, dezelfde avond je bestelling nog wordt bezorgd.
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen.
Gratis bezorgd vanaf €100
Gratis bezorgd vanaf €100
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis! Vanwege duurzaamheid, maar ook de hoge kosten van frozen delivery, hanteren we een minimaal bestelbedrag van €40.-. Tussen de €40 en €100 zijn de bezorgkosten €8,95.*
*Bezorginformatie geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen.
Spaar beefcoins voor gratis producten
Spaar beefcoins voor gratis producten
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard en bij besteding van €200 krijg je 100 bonus beefcoins! Zo gaat dat wel heel hard..
> Elke € 10 bij een bestelling: 3 Beefcoins > Inschrijven nieuwsbrief: 2 Beefcoins
Vanwege onnodige milieu belasting en hoge kosten van het frozen versturen van kleine pakketjes, hanteren we een minimaal bestelbedrag van € 40.-
Verzendkosten Tussen de 40,- en 100,- bedragen de verzendkosten in Vlaanderen € 8,95 Vanaf 100,- verzenden we je bestelling gratis.
Giftcards Het is wel altijd mogelijk om fysieke en digitale giftcards te bestellen. Wanneer je niet voor minimaal € 40,- aan producten besteld, plaats de giftcard dan in een losse bestelling om een giftcard van onder de € 40,- te verzenden.
I’ve said it before and I’ll say it again, iedere chef moet een keer beef ribs gemaakt hebben. Zo prachtig dooraderd met vet, het neigt bijna naar Wagyu, maar heeft gelukkig een iets andere prijs.
Het is het ultieme set and forget stuk vlees. Het wordt ook wel eens brisket on a stick genoemd en ik ga het tot een nog hoger niveau tillen met beef tallow.
Als je een beetje in de BBQ wereld zit dan heb je wellicht wel gehoord van beef tallow. Beef tallow is simpelweg alle afsnijdsels van het rund, zoals van brisket en ribs en door dit langzaam te frituren wordt dit langzaam omgesmolten in vloeibaar vet. De restjes vlees worden eruit gezeefd en je eindigt met puur rundervet. Slecht voor het hart, maar waanzinnig voor de smaakpapillen!
Bereidingswijze Short Ribs
Verwarm de BBQ op 125c en zorg voor indirecte hitte. Plaats een waterpan in de BBQ om te helpen met de smoke ring.
Als er een dikke laag vet bovenop de ribs zit, mag dit weggesneden worden. Dit verschilt heel erg per rib.
Rub de rib in een flinke laag zout en peper, don’t hold back! De rib moet volledig bedekt zijn.
Plaats op de BBQ, sluit het deksel en ga de komende 3 uur even heerlijk relaxen. Let the smoke do it’s magic.
Check na drie uur op bark en kleur. En blijf garen tot de ribs een kerntemperatuur van 75c hebben bereikt.
Scheur een flink stuk butcher paper af en plaats hier de ribs op.
Nu komt het stukje magie! Spuit de beef tallow over de ribs heen tot ze mooi gaan glimmen. Het vet zal veel rooksmaak opnemen en de beef ribs veel smaakvoller en meer smokey maken.
Gaar de ribs tot een kerntemperatuur van 98C en ze boterzacht zijn. Laat minimaal een uur rusten in butcher paper.
ENJOY!
Voor 11.00u besteld, dezelfde avond in huis
Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr)
100% tevredenheidsgarantie