Als je op werkdagen voor 11.00 je bestelling plaatst, kun je kiezen voor levering dezelfde avond tussen 17.00 - 22.30 (via Trunkrs). Je ontvangt een track & trace mail waarmee je je pakket kunt volgen. Rond 15.00 wordt het verwachte aflevertijdstip specifieker (tijdsframe van ongeveer 2 uur).
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis!* Onder de €100,- vragen we een bezorgvergoeding van €6,95 voor avondlevering en €7,95 voor daglevering.
*Gratis bezorging geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen. Woon je in Wallonië? Dan betaal je standaard €19,95 aan verzendkosten. Ook boven de €100,- dus.
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard, bij besteding van €125 krijg je 100 bonus beefcoins en bij bestellingen boven de €250 worden je beefcoins verdubbeld! Zo gaat dat wel heel hard..
Truth be told was ik [Jeremy] nooit mega fan van Iberico ribs. Ze zijn wat vetter dan de BBQ ribs en iets minder dikbevleesd. Ik bereidde deze ribs in het verleden net als elke andere rib, eerst 3 uur smoken en dan wikkelen in butcher paper of folie.
Maar vandaag besloot ik de ribs eens helemaal nude te garen, en daarmee bedoel ik dus dat ik de ribs niet ingewikkeld heb. En zo zie je maar, je kan altijd iets nieuws leren want ze waren echt fantastisch! Overtollige vet smelt weg en de echte smaak van Iberico komt naar boven. Aanrader!
Dat gezegd hebbende... voel je vrij om gewoon te kiezen voor BBQ ribs of st. Louis ribben. De cola BBQ saus is een hit op zich!
Bereiding Iberico ribs met cola BBQ saus
Verwijder het vlies aan de onderkant van de ribs met een beetje keukenpapier. Smeer de ribs ik met een dunne laag olie en bedek volledig in BBQ rub
Plaats op de smoker op 120C
Maak ondertussen de BBQ saus door alle ingrediënten in een pan te doen en langzaam aan de kook te brengen voor zo'n 20 minuten
Spray de ribs met een mengsel van 50/50 cola en water na de eerste drie uur en herhaal dit proces elk uur totdat de ribs gaar zijn.
Het gehele proces duurt zo'n 4 tot 5 uur of totdat de ribs zacht en tender zijn.
Glaze de ribs met de cola BBQ saus en plaats terug op de smoker nog eens 20 minuten zodat de cola saus goed blijft plakken.
Easy does it... Klaar zijn je ribs!
Enjoy!
Recept delen
Voor 11.00u besteld, dezelfde avond in huis
Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr)
100% tevredenheidsgarantie Kiyoh-score: 9,5