Nieuw hier? Join ons loyaliteitsprogramma The ButcheryClub, ontvang 4 gratis USA Black Angus burgers én spaar automatisch voor gratis producten.
*Geldig op bestellingen v.a. €75
Door je in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.
The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne
gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier
automatisch mee in.
Een dikke vette burger doet het altijd goed, toch? Je kunt zo heerlijk variëren met burgers en het is eigenlijk zo makkelijk om te maken. Voor deze beefburger ben ik voor redelijk klassiek gegaan. Lekker caloriearmAmerikaanse kaas, ei, bacon, ui, sla, tomaat, augurk en natuurlijk juicy beefburgers. Die hebben we in alle smaken, dus leef je uit!
Bereidingswijze Big Fat Beefburger
Doe een heel ei en een apart eiwit van nog een ei in de burgervorm en zet voor 30 seconde op de hoogste stand in de magnetron. Laat daarna afkoelen en verwijder uit de vorm.
Verwarm een grote gietijzeren pan op het fornuis of op de barbecue.
Snij ondertussen de ui, tomaat en augurk in mooie plakjes
Bak de bacon knapperig in de pan en laat uitlekken op keukenpapier
Bak daarna (of tegelijkertijd) de ui goudbruin heeft en zet apart.
Snijd het broodje doormidden en smeer mayonaise op de snijkanten. Leg de twee helften vervolgens in de pan en laat krokant bakken. Laat het broodje afkoelen met de gebakken zijdes naar boven, anders stoomt het broodje zichzelf weer zacht.
Bak nu de burgers in de pan, samen met het ei, tot beide zijden goudbruin zijn.
Beleg het broodje nu met sla, augurk en tomaat. Leg daar een burger op, gevolgd door een plak amerikaanse kaas en daarna de gebakken bacon en ui. Leg daarop weer een burger, gevolgd door een plak amerikaanse kaas, het ei, en flink wat Innocent Blood saus! De burger is best groot dus een prikker er doorheen kan ook geen kwaad