Als je op werkdagen voor 11.00 je bestelling plaatst, kun je kiezen voor levering dezelfde avond tussen 17.00 - 22.30 (via Trunkrs). Je ontvangt een track & trace mail waarmee je je pakket kunt volgen. Rond 15.00 wordt het verwachte aflevertijdstip specifieker (tijdsframe van ongeveer 2 uur).
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis!* Onder de €100,- vragen we een bezorgvergoeding van €6,95 voor avondlevering en €7,95 voor daglevering.
*Gratis bezorging geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen. Woon je in Wallonië? Dan betaal je standaard €19,95 aan verzendkosten. Ook boven de €100,- dus.
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard, bij besteding van €125 krijg je 100 bonus beefcoins en bij bestellingen boven de €250 worden je beefcoins verdubbeld! Zo gaat dat wel heel hard..
Oh, how we love to load! Sowieso zijn we dol op burgers, dus burgers opleuken met de meest verrukkelijke toppings vinden wij echt een feestje! Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt en wij hebben Robert van Dijk van @vurigekolen gevraagd om met onze gloednieuwe toppings (lees: meat to load) aan de slag te gaan. Deze keer topte hij zijn burger af met rode kool pickles en onze homemade kant-en-klare Texas Brisket. Beide toppings gaan trouwens ook heel lekker samen met friet. Je weet wel: loaded fries, helemaal 2024!
Bereidingswijze rode kool pickles
Begin met het maken van de rode kool pickles. Deze kun je, als je met schone spullen werkt, wel een paar weken bewaren in de koelkast. Verwarm de azijn, water, suiker en zout in een steelpannetje totdat alles is opgelost. Snijd de rode kool in superdunne reepjes. Dit gaat het makkelijkst met een dunschiller of rasp.
Kneed de kool een beetje met je handen fijn en voeg het daarna toe aan het pannetje. Zet nu het vuur uit. Doe alles in een schone weckpot en laat afkoelen in de koelkast. Na een paar uur heb je heerlijke zoet-zure rode kool.
Texas Brisket loaded burger
Gril de burgers op de bbq of in de pan ongeveer 3 minuten per kant boven directe hitte. (Gril ook direct even je broodjes mee.)
Laat de Loaded Texas brisket op laag vuur warm worden in een steelpannetje.
Build that loaded burger en wees vooral niet te zuinig!
ENJOY!
Kies een burger naar smaak en ga dan voor je favo topping! Easy peasy en toch veel indruk maken. Ons kant-en-klare 'meat to lead' vind je hier
Recept delen
Voor 11.00u besteld, dezelfde avond in huis
Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr)
100% tevredenheidsgarantie Kiyoh-score: 9,5