Als je op werkdagen voor 11.00 je bestelling plaatst, kun je kiezen voor levering dezelfde avond tussen 17.00 - 22.30 (via Trunkrs). Je ontvangt een track & trace mail waarmee je je pakket kunt volgen. Rond 15.00 wordt het verwachte aflevertijdstip specifieker (tijdsframe van ongeveer 2 uur).
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Bij besteding vanaf €75 versturen we je bestelling helemaal gratis! Onder de €75,- vragen we een bezorgvergoeding van €6,95 voor avondlevering en €7,95 voor daglevering.
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard, bij besteding van €125 krijg je 100 bonus beefcoins en bij bestellingen boven de €250 worden je beefcoins verdubbeld! Zo gaat dat wel heel hard..
Een hele belangrijke truc die jij onder de knie moet hebben is de reverse sear, want deze techniek is speciaal bedoeld is voor grote stukken vlees. Die wil je immers niet verpesten!
Het idee is om het rauwe vlees eerst langzaam te garen en lekker smokey te maken. Rook penetreert namelijk rauw vlees een stuk makkelijker dan gaar vlees. En op het laatste moment nog even snel een geweldige crust maken op de steak. You can’t go wrong!
Bereiding Tomahawk Reverse Sear
Plaats het zout in een keukenmachine, pluk de rozemarijn takken schoon, voeg deze toe aan het zout en blend alles samen. Mocht je geen keukenmachine hebben is dit geen probleem, maar dan moet je zelf even de rozemarijn super fijn hakken en toevoegen aan het zout.
Steek de BBQ aan en probeer een temperatuur van 120C te behouden.
Rub de steak met jouw verse gemaakte rozemarijnzout en zorg voor indirecte hitte in je BBQ
Plaats de steak op de BBQ met een digitale thermometer in het vlees en laat deze rustig garen
Wanneer een temperatuur van 48 graden is bereikt, verwijder je de steak van de BBQ en zorg je dat je nu weer kan grillen met directe hitte. De steak zal van kleur veranderd zijn door de rook.
Grill aan beide kanten tot dat een kerntemperatuur bereikt is van 52C en er een mooie korst is ontstaan
Laat de steak 5 min afgedekt, maar niet ingepakt rusten!