Kipshoarma op Libanees platbrood

Ingredienten

500 gram Kipshoarma
2 Libanese platbroden
100 gram Andijvie
  Knoflooksaus
150 gram Yoghurt
Sap van ½ citroen
1 tl Suiker
3 el Mayonaise
1 Knoflookteeentje fijn gehakt
Handje verse peterselie

Bereidingswijze

Lekker eten hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Sterker nog; de kracht van eenvoud gaat vaak op, als je maar goede ingrediënten gebruikt. Zit bij The Butchery dus wel snor ;-) Hier een gerechtje van Robert van Dijk van @vurigekolen. Lean & mean, dus perfect voor de voor lazy sunday lunch.

Bereidingswijze kipshoarma

Verwarm de oven voor op 200 graden.
 
Bak de kipshoarma in een scheutje olijfolie in 6 minuten gaar in de koekenpan. De kipshoarma van The Butchery is heerlijk gekruid en hoeft dus alleen maar opgebakken te worden. Kind kan de was doen. Bak de platbroden in 4 minuten knapperig in de oven 
 
Meng alle ingrediënten voor de knoflooksaus door elkaar tot een gladde saus. Verdeel de andijvie en kipshoarma over de platbroden en serveer met de knoflooksaus. Makkelijker kunnen we het echt niet voor je maken wink

ENJOY!