Kalfsloinroast (kalfsentrecote)

Kalfsloinroast
De kalfsloinroast komt uit het lendedeel van het kalf. Het vlees is fijn van draad en heeft een lichte, natuurlijke smaak. Door de gelijkmatige vetverdeling blijft het tijdens het garen mals en vol van karakter. Een stuk vlees dat zich leent voor een rustige bereiding en waarmee je altijd een goed resultaat haalt.
Wat is kalfsloinroast?
De loinroast is hetzelfde deel als de kalfsentrecote. Dit deel van het kalf wordt weinig gebruikt, waardoor het vlees zacht blijft. De roast kan in zijn geheel worden gebraden of in plakken worden gesneden na het garen. In de oven, pan of op de grill: de loinroast blijft mooi mals en behoudt zijn natuurlijke smaak. Een klein beetje boter en zout is vaak al genoeg.
Kalfsloinroast online bestellen?
De kalfsloinroast bestel je eenvoudig online bij The Butchery. Onze slagers snijden elk stuk met zorg en letten op de juiste vetverhouding. Bestel voor 11 uur en je hebt het dezelfde avond nog in huis in Nederland en België. Liever op een ander moment? Dat regel je eenvoudig zelf. Het vlees wordt vacuüm verpakt en flash frozen geleverd, zodat het zijn kwaliteit behoudt tot het moment van bereiding.
Ingredienten
kalfsvlees 100%Voedingswaarde
| Type | Per 100g | 
|---|---|
| Energie (kJ) | 426.36 | 
| Energie (kcal) | 102 | 
| Vet (g) | 1.8 | 
| Verzadigd vet (g) | 0.9 | 
| Koolhydraten (g) | 0 | 
| Suikers (g) | 0 | 
| Vezels (g) | 0 | 
| Eiwitten (g) | 21.4 | 
| Zout (g) | 0.15 | 
Kalfsloinroast (kalfsentrecote)
+ Smaakmakers
+ Sides (kies gewenste aantal in checkout)
- Morgen in huis of kies zelf je leverdag
 - Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
 - Flash-frozen en vacuüm verpakt
 
- 
                    
                        Productinformatie
                        
 - 
                    
                        Bereidingswijze
                        
 - 
                    
                        Voedingswaarde
                        
 - 
                    
                        Reviews
                        
 
Kalfsloinroast
De kalfsloinroast komt uit het lendedeel van het kalf. Het vlees is fijn van draad en heeft een lichte, natuurlijke smaak. Door de gelijkmatige vetverdeling blijft het tijdens het garen mals en vol van karakter. Een stuk vlees dat zich leent voor een rustige bereiding en waarmee je altijd een goed resultaat haalt.
Wat is kalfsloinroast?
De loinroast is hetzelfde deel als de kalfsentrecote. Dit deel van het kalf wordt weinig gebruikt, waardoor het vlees zacht blijft. De roast kan in zijn geheel worden gebraden of in plakken worden gesneden na het garen. In de oven, pan of op de grill: de loinroast blijft mooi mals en behoudt zijn natuurlijke smaak. Een klein beetje boter en zout is vaak al genoeg.
Kalfsloinroast online bestellen?
De kalfsloinroast bestel je eenvoudig online bij The Butchery. Onze slagers snijden elk stuk met zorg en letten op de juiste vetverhouding. Bestel voor 11 uur en je hebt het dezelfde avond nog in huis in Nederland en België. Liever op een ander moment? Dat regel je eenvoudig zelf. Het vlees wordt vacuüm verpakt en flash frozen geleverd, zodat het zijn kwaliteit behoudt tot het moment van bereiding.
Ingredienten
kalfsvlees 100%Voedingswaarde
| Type | Per 100g | 
|---|---|
| Energie (kJ) | 426.36 | 
| Energie (kcal) | 102 | 
| Vet (g) | 1.8 | 
| Verzadigd vet (g) | 0.9 | 
| Koolhydraten (g) | 0 | 
| Suikers (g) | 0 | 
| Vezels (g) | 0 | 
| Eiwitten (g) | 21.4 | 
| Zout (g) | 0.15 |