JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Een dry-aged rib eye wordt vaak geprezen als een echte luxe keuze voor vleesliefhebbers vanwege zijn balans van smaak, textuur en veelzijdigheid. De koeien worden met zorg geselecteerd voor de beste kwaliteit. Een echte unieke ervaring!
Een ribeye is een van de meest geliefde en smaakvolle stukken rundvlees, dat afkomstig is uit het ribgedeelte van het rund. Een rib eye heeft een hoge mate van vetmarmering wat zorgt voor een volle, sappige smaak en malsheid tijdens het bereiden. Deze rib eye is dry aged, wat betekent dat het vlees gecontroleerd is gerijpt in een speciale omgeving met een constante temperatuur en luchtstroom. Dit proces zorgt ervoor dat de natuurlijke enzymen in het vlees worden afgebroken, waardoor het vlees nog malser wordt en een geconcentreerde smaak krijgt. Het zal je rib eye veranderen in een nog unieker stuk vlees!
Deze rib eye komt van Blonde d’Aupuitaine runderen die door mijn vader worden geselecteerd bij boeren uit de regio met wie we al jaren een vertrouwde en goede band en samenwerking hebben. Deze boeren hebben geen vleesschandalen, maar heerlijk en eerlijk vlees. In de zomer grazen de dieren in uitgestrekte natuurgebieden, waar ze genieten van een gevarieerd dieet dat bestaat uit vers gras, Lucerne (een luxe grassoort met een hoge voedingswaarde), mais, granen, aardappelen en vitamines en mineralen als dagelijkse aanvulling. De koeien worden met veel zorg en toewijding verzorgd en hebben enorm veel ruimte om in alle rust te grazen.
Voor het bestellen van dry aged rib eye van Blonde d’Aupuitaine ben je bij The Butchery op de juiste plek. Al ons vlees wordt met zorg door onze meesterslagers getrimd voor de perfecte verhouding tussen vet en vlees, wat zorgt voor optimale kwaliteit en een perfecte smaak en structuur. Bestellen is erg makkelijk: vandaag voor 11 uur besteld is dezelfde avond nog in huis (in Nederland en België). Komt dat niet gunstig uit? Geen probleem, je kan zelf gemakkelijk bepalen welk bezorgmoment jou het beste schikt! Ons vlees wordt vacuümverpakt en quickfrozen bezorgt, zodat de kwaliteit optimaal behouden blijft.
TIP: Bak je op gas? Houd de steak dan in beweging voor een gelijkmatige garing. Kook je op inductie? Laat de steak dan, op het 1x omdraaien na, met rust.
Ribeye als hoofdgerecht
Kleine eter: 250 gram Grote eter: 250-400g gram Carnivoor: 400-600 gram
Ribeye to share for 2 Kleine eter: 400-500 gram Grote eter: 600-800g gram Carnivoor: No Share BBQ met meerdere vleessoorten [share] Kleine eter: 75 gram Grote eter: 150 gram Carnivoor: 200 gram