Steak Seasoning

Butchery's Steak Week

Als we érgens trots op zijn, is het wel ons authentieke ambacht. The Art of Craftsmanship. Elke steak komt niet alleen van zorgvuldig uitgezochte  runderrassen van topkwaliteit, maar is ook met liefde triple getrimd door onze Meesterslagers. Best of the best dus. En om het af te maken hebben we zelf een steak seasoning samengesteld. Perfect in balans en je krijgt 'm gratis bij besteding van €120.- Benieuwd wat je vindt van onze eigen kruidenmix! De actie is geldig van 25 februari t/m 10 maart.

steak week

STEAK BESTSELLERS

Japans Wagyu ribeye Kagoshima A5+ BMS12 Rib eye Black Angus USA Prime
check-circle Delivery on Maandag
44,99
Wagyu entrecote 8/9 marbling Australia
check-circle Delivery on Maandag
60,49
Haasbiefstuk Aberdeen Angus Rib eye Black Angus USA Prime
check-circle Delivery on Maandag
14,99
Rib eye Black Angus USA Prime Rib eye Black Angus USA Prime
check-circle Delivery on Maandag
19,19

STEAK SNIJDEN, DE ONMISBARE FINISHING TOUCH

Als er steak op het menu staat, draait alles om de perfecte bereiding. Maar wist je dat hoe je de steak aansnijdt minstens zo belangrijk is? Snijd je verkeerd, dan verandert je malse steak in een taaie schoenzool – en dat zou zonde zijn. Onze chef, Ruben Meijboom, laat in een video precies zien hoe je dit voorkomt.

Vlees bestaat uit spierweefsel en vet. Die spiervezels worden ook wel de draad van het vlees genoemd, en per vleessoort loopt die draad anders. Bij een bavette zie je lange, duidelijke vezels, terwijl entrecote wat fijner is en tournedos bijna geen zichtbare draad heeft.

De gouden regel? Gebruik altijd een scherp mes en snijd haaks op de draad. Doe je dit goed, dan krijg je korte vezels en een boterzachte steak. Snijd je verkeerd, dan blijven de vezels lang en taai – en dat wil je niet. Dus onthoud: een goede steak verdient de juiste snijtechniek. Zo haal je écht het beste uit je vlees!

BIG STEAK FAVORIETEN

Bavette Aberdeen Angus
check-circle Delivery on Maandag
24,99
WAGYU PICANHA Rib eye Black Angus USA Prime
check-circle Delivery on Maandag
84,49
Picanha Hereford
check-circle Delivery on Maandag
36,79
Dry aged cote de boeuf Rubia Gallega
check-circle Delivery on Maandag
74,79

HOMEMADE JUS

Houd je wel van iets extra's bij je steak, maar liever geen dikke saus? Wist je dat onze chef diverse culinaire recepten voor jus heeft bedacht en dat je die vanaf nu kant-en-klaar kunt kopen? 

kruidenboter

STEAKBUTTER

Ook zo gek op kruidenboter bij je steak? Kies dan voor een van onze homemade steakbutters. Tip: laat een klontje kruidenboter smelten op je steak terwijl hij nog in de pan ligt, zo trekt de smaak er extra goed in.

STEAK SEASONING

Zeg je steak, zeg je kruiden. Kruiden en steak zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of je alleen van wat pure seasaltflakes op je steak houdt, of verschillende rubs wilt proberen..

BUTCHERY'S BBQ SHOP

Als je bij ons een BBQ aanschaft, gaat die een leven lang mee. Een keuze die je dus doordacht moet maken. Wij nemen daar graag de tijd voor. Daarom kun je op de website een afspraak inplannen op een moment dat het jou uitkomt. Oók ’s avonds en in het weekend. Private shopping met toegewijde experts met liefde voor het vak. Uiteraard onder het genot van een kop koffie…

LAAT JE INSPIREREN

Dol op steaks en wel zin om eens iets nieuws te proberen? Onze receptenpagina staat ramvol met mooie steak recepten. van de BBQ, sous vide, in de pan, reversed sear en al dan niet met de lekkerste bijgerechten. Laat je inspireren, gooi je steak in je mandje en ga lekker aan de slag! Hieronder een aantal populaire steak recepten uitgelicht..

Steak frites met Bearnaise saus

Ribeye met kruidenboter van gepofte knoflook

Tournedos met cantharellen en champignons

A5 Wagyu entrecote met Tonkatsu- en Yakiniku saus

WHY OUR BEEF IS BETTER

Wist je dat al onze steaks komen van zorgvuldig uitgezochte runderrassen van de allerbeste kwaliteit en vervolgens triple-trimmed zijn door onze Meesterslagers? Lees er alles over!

chimichurri

CHIMICHURRI

Een goede sala kan de smaak van [rood] vlees flink ophalen. Chimichurri is zo’n salsa. Een Zuid-Amerikaanse salsa om precies te zijn. In landen als Argentinië, Brazilië en Uruguay krijg je het standaard bij je steak

reverse sear

REVERSED SEAR

Dé manier om een dikke steak 'veilig' te bereiden? Eerst volledig garen tot de bijna gewenste kerntemperatuur en dan hard afgrillen. Oftewel: reversed sear. Wil je weten hoe je dit precies aanpakt?

LEKKER BIJ STEAK

Steak Seasoning
check-circle Delivery on Maandag
5,99
Kruidenboter Cafe de Paris Rib eye Black Angus USA Prime
check-circle Delivery on Maandag
3,99
Culinaire Jus Black garlic
check-circle Delivery on Maandag
5,99
Maldon Seasalt Flakes
check-circle Delivery on Maandag
3,49
Meest gekocht
tomatensoep
check-circle Delivery on Maandag
4,99
Rendang Black Angus
check-circle Delivery on Maandag
14,99
Kipdijfilet Scharrel Rib eye Black Angus USA Prime
check-circle Delivery on Maandag
Normale prijs 8,99 8,09