JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Een schnitzel naturel is een platgeslagen lap vlees, afkomstig van fricandeau of varkensham. Schnitzel wordt altijd met de draad mee gesneden, waardoor het vlees tijdens de bereiding niet krom trekt. Een lekker laagdrempelig stukje vlees dat altijd goed is. Niet voor niets een populaire dis! Helemaal van Livar!
The Butchery is official LIVAR dealer van LIVAR en daar zijn we uiteraard trots op. Wat een prachtproduct om mee te werken! Livar varkensvlees is een klasse apart. Het is doorregen met vet, dé smaakdrager van vlees. Bovendien kent het bij de bereiding nauwelijks gewichtsverlies waardoor het vlees mals en sappig blijft. Met Livar schnitzels zit je dus zeker goed! LIVAR kloostervarkens doen niet onder aan de beste scharrelvarkens in Spanje of Italie.
LIVAR heeft als enige varkensvleesconcept 3* beter leven toegekend gekregen van de Dierenbescherming en dat is natuurlijk niet voor niets. De oorsprong van bontgekleurde LIVAR varkens ligt op Abdij Lilbosch in het Limburgse Echt. Daar worden de dieren liefdevol verzorgd door monniken en kunnen de varkens in de kloostertuinen wroeten en rollen in de modder én krijgen ze versgeteelde Limburgse granen gevoerd. Dat goede leven proef je. Livar varkens scharrelen heus niet allemaal meer rond op Abdij Lilbosch, maar wél groeien ze allemaal op onder streng toezicht en bovendien werkt LIVAR constant aan het nog diervriendelijker maken van haar boerderijen. Smaak als beloning voor goede zorg luidt de slogan en wij durven met zekerheid te zeggen dat daar geen woord van gelogen is.
Een naturel schnitzel moet je voor het mooiste resultaat altijd even door de bloem wentelen voordat je 'm gaat bakken. Een schnitzel hoeft niet zo lang in de pan, omdat het een mooi dun stuk vlees is. Bak de schnitzel in een ruime hoeveelheid boter ongeveer 4 tot 8 minuten om en om.