JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Haaskarbonade Livar wordt gesneden van het laatste deel van de karbonadestreng, waar eigenlijk geen rib meer zit. Zijn naam dankt 'ie aan het stukje varkenshaas dat aan de karbo zit. In de karbonade zit een klein T-vormig stukje bot. Haaskarbonade is de magerste karbonadesoort. Het vlees is blank van kleur en heeft veel smaak, zéker deze haaskarbonade LIVAR!
Livar varkensvlees is een klasse apart. Het is doorregen met vet, dé smaakdrager van vlees. Bovendien kent het bij de bereiding nauwelijks gewichtsverlies waardoor het vlees mals en sappig blijft. Met haaskarbonade Livar zit je dus zeker goed!
Breng je haaskarbonade Livar eerst op smaak met kruiden. Peper en zout volstaat, maar je kan de karbo ook kruiden met karbonadekruiden of andere varkensvleesmixen. Kies wat je zelf lekker vindt! Voor een mooi gebakken haaskarbonade schroei je het vlees eerst kort aan beide kanten dicht. Zet vervolgens het vuur lager en bak om en om in ongeveer 11 tot 14 minuten -afhankelijk van de dikte van je haaskarbonade- tot een kerntermperatuur van 64 graden.
Ohja, op de BBQ doet de haaskarbonade van het Limburgs kloostervarken het trouwens ook goed, hou er overigens wel rekening mee dat je de karbonade dan iets langer moet bakken, namelijk 12 tot 15 minuten.
Hoeveel Haaskarbonade per persoon?De haaskarbonades zijn per twee verpakt en per stuk genoeg voor 1 per persoon, grote eters kunnen beter kiezen voor 2 haaskarbonades.