Ossenhaas voor Wellington Black Angus Premium Grassfed ARG

Ossenhaas voor Wellington Black Angus Premium Grassfed ARG
Deze ossenhaas van Argentijnse Black Angus is speciaal geselecteerd voor het maken van een perfecte Beef Wellington. Gesneden uit het middenstuk van de ossenhaas, het meest malse deel van het rund, biedt dit stuk vlees een boterzachte structuur en een pure, elegante smaak. Omdat de ossenhaas mooi egaal is van vorm, leent hij zich uitstekend om in te pakken met duxelles, parmaham en bladerdeeg. Wat deze variant extra bijzonder maakt is de herkomst, 100% grassfed Black Angus runderen die vrij grazen op de Argentijnse pampas. Dat zorgt voor vlees met een natuurlijke smaak, fijne structuur en een eerlijk verhaal.
Wat is ossenhaas?
De ossenhaas is het meest luxe en malse deel van het rund. Het zit aan de binnenkant van de rug en wordt nauwelijks gebruikt door het dier, waardoor het vlees extreem zacht is. Voor een Wellington gebruiken we het liefst het middenstuk, ook wel chateaubriand genoemd. Dit deel is niet alleen het dikste en meest gelijkmatige stuk van de haas, maar ook het sappigst. Door zijn subtiele smaak neemt het goed andere smaken op, zoals paddenstoelen, ham of kruiden, perfect voor een feestelijk gerecht waarbij textuur en verfijning samenkomen.
Argentijnse Black Angus, 100% grassfed
De runderen die deze ossenhaas leveren leven in volledige vrijheid op de uitgestrekte grasvlaktes van Argentinië. Hier eten ze een natuurlijke mix van gras en kruiden, zonder toevoegingen van granen, groeihormonen of antibiotica. Deze pasture-raised levenswijze zorgt voor vlees met meer omega-3, minder omega-6 en een zuivere, karaktervolle smaak. Omdat de dieren opgroeien in rust en ruimte krijgt het vlees een mooie structuur en een constante kwaliteit. Deze ossenhaas is dus niet alleen mals en verfijnd, maar ook duurzaam en eerlijk geproduceerd, Wellington zoals het bedoeld is.
Ossenhaas voor Wellington Black Angus Premium Grassfed ARG online bestellen?
Deze ossenhaas voor Wellington bestel je eenvoudig bij The Butchery. Onze Meesterslagers selecteren en trimmen het stuk met precisie, zodat jij direct aan de slag kunt. Bestel vóór 11.00 uur en je hebt het dezelfde avond nog in huis in Nederland en België, natuurlijk kun je ook zelf het moment kiezen dat jou het beste uitkomt. Het vlees wordt quickfrozen en vacuümverpakt geleverd, zodat de kwaliteit optimaal behouden blijft tijdens het transport.
Hoe je één van dé Britse kerstklassiekers Beef Wellington klaarmaakt? Dat laat Ruben in een notendop zien. Dikke aanrader wanneer je iets bijzonders op tafel wilt zetten!
Ingredienten
rundvlees 100%Voedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 501.6 |
Energie (kcal) | 120 |
Vet (g) | 2.2 |
Verzadigd vet (g) | 1 |
Koolhydraten (g) | 0 |
Suikers (g) | 0 |
Vezels (g) | 0 |
Eiwitten (g) | 25.1 |
Zout (g) | 0.08 |
Ossenhaas voor Wellington Black Angus Premium Grassfed ARG
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
-
Reviews
Ossenhaas voor Wellington Black Angus Premium Grassfed ARG
Deze ossenhaas van Argentijnse Black Angus is speciaal geselecteerd voor het maken van een perfecte Beef Wellington. Gesneden uit het middenstuk van de ossenhaas, het meest malse deel van het rund, biedt dit stuk vlees een boterzachte structuur en een pure, elegante smaak. Omdat de ossenhaas mooi egaal is van vorm, leent hij zich uitstekend om in te pakken met duxelles, parmaham en bladerdeeg. Wat deze variant extra bijzonder maakt is de herkomst, 100% grassfed Black Angus runderen die vrij grazen op de Argentijnse pampas. Dat zorgt voor vlees met een natuurlijke smaak, fijne structuur en een eerlijk verhaal.
Wat is ossenhaas?
De ossenhaas is het meest luxe en malse deel van het rund. Het zit aan de binnenkant van de rug en wordt nauwelijks gebruikt door het dier, waardoor het vlees extreem zacht is. Voor een Wellington gebruiken we het liefst het middenstuk, ook wel chateaubriand genoemd. Dit deel is niet alleen het dikste en meest gelijkmatige stuk van de haas, maar ook het sappigst. Door zijn subtiele smaak neemt het goed andere smaken op, zoals paddenstoelen, ham of kruiden, perfect voor een feestelijk gerecht waarbij textuur en verfijning samenkomen.
Argentijnse Black Angus, 100% grassfed
De runderen die deze ossenhaas leveren leven in volledige vrijheid op de uitgestrekte grasvlaktes van Argentinië. Hier eten ze een natuurlijke mix van gras en kruiden, zonder toevoegingen van granen, groeihormonen of antibiotica. Deze pasture-raised levenswijze zorgt voor vlees met meer omega-3, minder omega-6 en een zuivere, karaktervolle smaak. Omdat de dieren opgroeien in rust en ruimte krijgt het vlees een mooie structuur en een constante kwaliteit. Deze ossenhaas is dus niet alleen mals en verfijnd, maar ook duurzaam en eerlijk geproduceerd, Wellington zoals het bedoeld is.
Ossenhaas voor Wellington Black Angus Premium Grassfed ARG online bestellen?
Deze ossenhaas voor Wellington bestel je eenvoudig bij The Butchery. Onze Meesterslagers selecteren en trimmen het stuk met precisie, zodat jij direct aan de slag kunt. Bestel vóór 11.00 uur en je hebt het dezelfde avond nog in huis in Nederland en België, natuurlijk kun je ook zelf het moment kiezen dat jou het beste uitkomt. Het vlees wordt quickfrozen en vacuümverpakt geleverd, zodat de kwaliteit optimaal behouden blijft tijdens het transport.
Hoe je één van dé Britse kerstklassiekers Beef Wellington klaarmaakt? Dat laat Ruben in een notendop zien. Dikke aanrader wanneer je iets bijzonders op tafel wilt zetten!
Ingredienten
rundvlees 100%Voedingswaarde
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 501.6 |
Energie (kcal) | 120 |
Vet (g) | 2.2 |
Verzadigd vet (g) | 1 |
Koolhydraten (g) | 0 |
Suikers (g) | 0 |
Vezels (g) | 0 |
Eiwitten (g) | 25.1 |
Zout (g) | 0.08 |