JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Cassave chips met rendang, pittige Cheddar en chilisaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: €12,95 (8,95 from €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Longhaas is een spier achter de longen en wordt evenals Bavette gezien als een 'vergeten vleessoort'. Steeds minder, dat wel. In Parijs doet longhaas het al jaren goed in de bistro;'s, maar dan onder de naam Onglet. En terecht, want het vlees is - mits afkomstig van een goed ras - mals, sappig en súpersmaakvol. En dat zit met USA Black Angus uiteraard wel snor!
Zoals gezegd, longhaas is een bijzonder stuk vlees, maar moet je wél van een kwalitatief runderras eten. Deze longhaas komt van 100% USA Black Angus. Ruim twee jaar grazen de raszuivere runderen op de meest uitgestrekte weiden (groter dan wij ons ooit kunnen voorstellen). Black Angus koeien groeien zorgeloos op en verhuizen na zo'n twee jaar naar een ruime feedlot, waar ze op een 100% natuurlijk graan- of maisdieet worden gezet. Black Angus runderen hebben onmiskenbaar een goed leven gekend en dat goede leven proef je. De smaak en structuur van raszuiver Amerikaans Angus Beef is bijna onweerstaanbaar...
Longhaas als hoofdgerecht
Kleine/normale eter: 150-250 gramGrote eter: 250-400g gramCarnivoor: 400-500 gram
Longhaas to share for 2
Kleine/normale eter: 300-500 gramGrote eter: 600-800g gramCarnivoor: No Share
BBQ met meerdere vleessoorten [share]
Kleine/normale eter: 75 gramGrote eter: 150 gramCarnivoor: 200 gram