Culinaire Jus Zwarte truffel

Culinaire jus zwarte truffel
Deze culinaire jus met zwarte truffel is gemaakt om gerechten op het laatste moment meer diepte te geven. De bouillon vormt de basis, terwijl de truffel zorgt voor een aardse toon die goed past bij rund, wild en gevogelte. Even verwarmen en direct over het gerecht schenken.
Wat is culinaire jus?
Culinaire jus is een geconcentreerde bouillon die wordt gebruikt om gerechten af te werken. In deze variant geeft zwarte truffel een subtiele, aardse smaak die meteen herkenbaar is. De jus sluit goed aan bij klassieke gerechten en maakt ook eenvoudige bereidingen net wat rijker.
Culinaire jus zwarte truffel online bestellen?
Bestellen gaat eenvoudig. Plaats je bestelling voor 11 uur en je hebt het dezelfde avond nog in huis in Nederland en België. Wil je liever een andere dag? Dat kies je zelf. De jus wordt flash frozen en vacuüm verpakt geleverd, zodat de kwaliteit behouden blijft.
De jus is al helemaal kant en klaar, hoeft dus alleen nog maar even opgewarmd te worden!
Jus opwarmen in 3 stappen:
1. Leg de jus een dag van tevoren in de koelkast om te ontdooien.
2. Houd de verpakking boven een steelpannetje, steek met een scherp mesje het uiteinde lek en knijp de knhoud
3. Verwarm de jus op laag vuur al roerend tot de jus kookt en glad is.
(opwarmen kan uiteraard ook bij het bakvet van het vlees.)
Ingredienten
Runderbouillon, zwarte truffrel, ui, selderij, wortel, knoflook [plantaardig vet (palm, kokos), tomatenpuree, maltodextrine, raapzaadolie, zout, maiszetmeel, peper.Voedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | 0 |
| Energie (kcal) | 0 |
| Vet (g) | 0 |
| Verzadigd vet (g) | 0 |
| Koolhydraten (g) | 0 |
| Suikers (g) | 0 |
| Vezels (g) | 0 |
| Eiwitten (g) | 0 |
| Zout (g) | 0 |
Culinaire Jus Zwarte truffel
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
-
Reviews
Culinaire jus zwarte truffel
Deze culinaire jus met zwarte truffel is gemaakt om gerechten op het laatste moment meer diepte te geven. De bouillon vormt de basis, terwijl de truffel zorgt voor een aardse toon die goed past bij rund, wild en gevogelte. Even verwarmen en direct over het gerecht schenken.
Wat is culinaire jus?
Culinaire jus is een geconcentreerde bouillon die wordt gebruikt om gerechten af te werken. In deze variant geeft zwarte truffel een subtiele, aardse smaak die meteen herkenbaar is. De jus sluit goed aan bij klassieke gerechten en maakt ook eenvoudige bereidingen net wat rijker.
Culinaire jus zwarte truffel online bestellen?
Bestellen gaat eenvoudig. Plaats je bestelling voor 11 uur en je hebt het dezelfde avond nog in huis in Nederland en België. Wil je liever een andere dag? Dat kies je zelf. De jus wordt flash frozen en vacuüm verpakt geleverd, zodat de kwaliteit behouden blijft.
De jus is al helemaal kant en klaar, hoeft dus alleen nog maar even opgewarmd te worden!
Jus opwarmen in 3 stappen:
1. Leg de jus een dag van tevoren in de koelkast om te ontdooien.
2. Houd de verpakking boven een steelpannetje, steek met een scherp mesje het uiteinde lek en knijp de knhoud
3. Verwarm de jus op laag vuur al roerend tot de jus kookt en glad is.
(opwarmen kan uiteraard ook bij het bakvet van het vlees.)
Ingredienten
Runderbouillon, zwarte truffrel, ui, selderij, wortel, knoflook [plantaardig vet (palm, kokos), tomatenpuree, maltodextrine, raapzaadolie, zout, maiszetmeel, peper.Voedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | 0 |
| Energie (kcal) | 0 |
| Vet (g) | 0 |
| Verzadigd vet (g) | 0 |
| Koolhydraten (g) | 0 |
| Suikers (g) | 0 |
| Vezels (g) | 0 |
| Eiwitten (g) | 0 |
| Zout (g) | 0 |
