SPAARPUNTEN AL INGELEVERD? | Lees Meer

 

Kalkoen

Kalkoen

Bekijken als Grid List

6 Items

per pagina
Oplopend sorteren
Bekijken als Grid List

6 Items

per pagina
Oplopend sorteren

Kalkoen bestellen online

Wij houden enorm van traditioneel tafelen en juichen tradities al Thanksgiving dan ook toe. Maar wij vinden het evengoed geweldig dat er met kerst steeds vaker een kalkoen op tafel komt. Ook in Nederland. En waarom ook niets? Het is een superveelzijdig product en je hoeft er geen uren voor in de keuken te staan. Je kunt het namelijk zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt natuurlijk een kalkoen zelf uitbenen en vullen en liefhebbers zullen daar zéker voor gaan. Maar je kunt óók een gevulde kalkoen bestellen, die echt alleen nog maar  de oven in hoeft. Je ontvangt deze met braadzak en thermometer, dus mislukken is bijna onmogelijk. Dat is 100% scoren dus!

Gevulde kalkoen op tafel

Kalkoen is oprecht een prachtig stuk vlees wanneer er iets te vieren valt. In het bijzonder onze gevulde kalkoen is al jarenlang een regelrechte hit! In onze winkels in Meppel en Wanneperveen is 'ie rond de feestdagen niet aan te slepen. Online is de gevulde kalkoen ook verkrijgbaar, net als de overige kalkoen producten uit ons assortiment. 

Scharrelkalkoen uit Frankrijk

Onze kalkoen komt uit Frankrijk, van een langzaam groeiend ras met bronskleurige veren. De kalkoenen hebben een goed leven gekend en dat is niet alleen fijn voor het dier, maart komt de kwaliteit van het vlees natuurlijk ook ten goede. Win-win dus. 

Kalkoen met kerst

Gevulde kalkoen eten met kerst? Dat is tegenwoordig normaalste zaak van de wereld. In de winkels in Meppel en Wanneperveen is onze gevulde kalkoen elk jaar een hit rondom de feestdagen. Maar ook de kalkoendij in braadzak doet het altijd goed! En het mooie aan gevulde kalkoen: je maakt indruk zonder al teveel moeite. Het karkas is al verwijderd en de kalkoen is gevuld met kalfs- en varkensgehakt, walnoten en pistache en ons geheime receptuur van kruiden en specerijen. De gevulde kalkoen wordt bovendien geleverd in een braadzak, dus je hoeft 'm alleen nog maar de oven in te schuiven. Hetzelfde geldt voor de kalkoendij: eveneens een topper, voor een iets minder groot gezelfschaop.

Kalkoen kopen online

Kalkoen online kopen had je 10 jaar geleden niet verzonnen, maar is tegenwoordig heel eenvoudig. Je plaatst je bestelling, kiest zelf je gewenste leverdatum en krijgt hem vervolgens tussen 17.00 - 22.00 geleverd. Voor 10.00 besteld = zelfs dezelfde avond al in huis! Wees wel op tijd voor de feestdagen, want de gevulde kalkoen gaat hard. Bovendien heeft de kalkoen zeker 3 dagen nodig om te ontdooien, dus dat is zeker iets om rekening mee te houden!

Vragen? Stuur gerust een mailtje naar [email protected]