Kalkoen

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. -20% Kalkoensaucijsjes

  Kalkoensaucijsjes

  6,39 € (12x 50 gram) Normale prijs 7,99 €

  Voor 10.00 besteld, ’s avonds in huis

 2. -20% Kalkoensaucijsjes tuinkruiden

  Kalkoensaucijsjes tuinkruiden

  6,39 € (12x 50 gram) Normale prijs 7,99 €

  Voor 10.00 besteld, ’s avonds in huis

 3. -20% Kalkoensaucijsjes merquez

  Kalkoensaucijsjes merquez

  6,39 € (12x 50 gram) Normale prijs 7,99 €

  Voor 10.00 besteld, ’s avonds in huis

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Gevulde kalkoen op tafel

Kalkoen is oprecht een prachtig stuk vlees wanneer er iets te vieren valt. In het bijzonder onze gevulde kalkoen is al jarenlang een regelrechte hit! In onze winkels in Meppel en Wanneperveen is 'ie rond de feestdagen niet aan te slepen. Online is de gevulde kalkoen ook verkrijgbaar, net als de overige kalkoen producten uit ons assortiment. 

Scharrelkalkoen uit Frankrijk

Onze kalkoen komt uit Frankrijk, van een langzaam groeiend ras met bronskleurige veren. De kalkoenen hebben een goed leven gekend en dat is niet alleen fijn voor het dier, maart komt de kwaliteit van het vlees natuurlijk ook ten goede. Win-win dus. 

Kalkoen met kerst

Gevulde kalkoen eten met kerst? Dat is tegenwoordig normaalste zaak van de wereld. In de winkels in Meppel en Wanneperveen is onze gevulde kalkoen elk jaar een hit rondom de feestdagen. Maar ook de kalkoendij in braadzak doet het altijd goed! En het mooie aan gevulde kalkoen: je maakt indruk zonder al teveel moeite. Het karkas is al verwijderd en de kalkoen is gevuld met kalfs- en varkensgehakt, walnoten en pistache en ons geheime receptuur van kruiden en specerijen. De gevulde kalkoen wordt bovendien geleverd in een braadzak, dus je hoeft 'm alleen nog maar de oven in te schuiven. Hetzelfde geldt voor de kalkoendij: eveneens een topper, voor een iets minder groot gezelfschaop.

Kalkoen kopen online

Kalkoen online kopen had je 10 jaar geleden niet verzonnen, maar is tegenwoordig heel eenvoudig. Je plaatst je bestelling, kiest zelf je gewenste leverdatum en krijgt hem vervolgens tussen 17.00 - 22.00 geleverd. Voor 11.00 besteld = zelfs dezelfde avond al in huis! Wees wel op tijd voor de feestdagen, want de gevulde kalkoen gaat hard en in verband met de feestdagendrukte leveren we tot 20 december.