JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Klassiek broodje hamburger
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Varkensrack/cote du pork is een deel van de ribben met filet eraan. Het is eigenlijk een varkensentrecote met bot. Fantastisch gemarmerd (zoals het LIVAR betaamt) en met een vetlaag voor nog meer smaak. Varkensvlees op z'n best!
Eén van de kenmerken dat LIVAR vlees onderscheidt van ander varkensvlees, is de leefwijze van de dieren. De oorsprong van bontgekleurde LIVAR varkens ligt op Abdij Lilbosch in het Limburgse Echt, waar de dieren liefdevol werden verzorgd door monniken. Vandaag de dag scharrelen de varkens heus niet allemaal meer rond op Abdij Lilbosch, maar wél op een hoogwaardige scharrelboerderij. De eisen om het keurmerk LIVAR te mogen dragen zijn namelijk streng en LIVAR werkt constant aan het nog diervriendelijker maken van haar boerderijen.
LIVAR vlees is doorregen met vet en laat vet nu net de smaakdrager van vlees zijn. Bovendien Heeft het vlees bij bereiding nauwelijks gewichtsverlies waardoor het vlees mals en sappig blijft. Met varkensrack van LIVAR heb je dan ook een superstuk vlees in handen!
Kruid het stoere stuk vlees naar smaak met bijvoorbeeld peper en zout of karbonadekruiden. Laat vervolgens een ruime hoeveelheid boter smelten in de pan en schroei beide kanten van de cote de pork dicht op hoog vuur. Bak vervolgens op middelhoog vuur de cote de pork licht rose tot een kern van 64 graden celcius.