Cote du pork LIVAR
Wat is een varkensrack/cote du pork?
Varkensrack/cote du pork is een deel van de ribben met filet eraan. Het is eigenlijk een varkensentrecote met bot. Fantastisch gemarmerd (zoals het LIVAR betaamt) en met een vetlaag voor nog meer smaak. Varkensvlees op z'n best!
LIVAR - Limburgs Kloostervarken
Eén van de kenmerken dat LIVAR vlees onderscheidt van ander varkensvlees, is de leefwijze van de dieren. De oorsprong van bontgekleurde LIVAR varkens ligt op Abdij Lilbosch in het Limburgse Echt, waar de dieren liefdevol werden verzorgd door monniken. Vandaag de dag scharrelen de varkens heus niet allemaal meer rond op Abdij Lilbosch, maar wél op een hoogwaardige scharrelboerderij. De eisen om het keurmerk LIVAR te mogen dragen zijn namelijk streng en LIVAR werkt constant aan het nog diervriendelijker maken van haar boerderijen.
Smaak als beloning voor goede zorg
LIVAR vlees is doorregen met vet en laat vet nu net de smaakdrager van vlees zijn. Bovendien Heeft het vlees bij bereiding nauwelijks gewichtsverlies waardoor het vlees mals en sappig blijft. Met varkensrack van LIVAR heb je dan ook een superstuk vlees in handen!
Voedingswaarde van rauwe cote du pork LIVAR per 100 gram
Energie (kcal)150 Vitamine B1 (milligram)0,72Energie (kJ) | 629 | Koolhydraten (milligram) | 0 |
Eiwit (gram) | 22,6 | Vitamine B6 (milligram) | 0,59 |
Vet (gram) | 6,6 | Vitamine B12 (microgram) | 0,31 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 2,6 | Vitamine D (microgram) | 0,1 |
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 2,9 | IJzer (milligram) | 0,4 |
Meervoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 0,6 | Zink (milligram) | 1,76 |
Transvetzuren (gram) | 0 | Natrium (milligram) | 52 |
Cholesterol (milligram) | 33,8 |
Hoe bereid je cote du pork LIVAR?
Kruid het stoere stuk vlees naar smaak met bijvoorbeeld peper en zout of karbonadekruiden. Laat vervolgens een ruime hoeveelheid boter smelten in de pan en schroei beide kanten van de cote de pork dicht op hoog vuur. Bak vervolgens op middelhoog vuur de cote de pork licht rose tot een kern van 64 graden celcius.
Ingrediënten
varkensvlees 100%Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 898.70 |
Energie (kcal) | 215.00 |
Vet (g) | 15.20 |
Verzadigd vet (g) | 5.50 |
Koolhydraten (g) | 0.00 |
Suikers (g) | 0.00 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 19.50 |
Zout (g) | 0.08 |
Cote du pork LIVAR
- Vanavond in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
Wat is een varkensrack/cote du pork?
Varkensrack/cote du pork is een deel van de ribben met filet eraan. Het is eigenlijk een varkensentrecote met bot. Fantastisch gemarmerd (zoals het LIVAR betaamt) en met een vetlaag voor nog meer smaak. Varkensvlees op z'n best!
LIVAR - Limburgs Kloostervarken
Eén van de kenmerken dat LIVAR vlees onderscheidt van ander varkensvlees, is de leefwijze van de dieren. De oorsprong van bontgekleurde LIVAR varkens ligt op Abdij Lilbosch in het Limburgse Echt, waar de dieren liefdevol werden verzorgd door monniken. Vandaag de dag scharrelen de varkens heus niet allemaal meer rond op Abdij Lilbosch, maar wél op een hoogwaardige scharrelboerderij. De eisen om het keurmerk LIVAR te mogen dragen zijn namelijk streng en LIVAR werkt constant aan het nog diervriendelijker maken van haar boerderijen.
Smaak als beloning voor goede zorg
LIVAR vlees is doorregen met vet en laat vet nu net de smaakdrager van vlees zijn. Bovendien Heeft het vlees bij bereiding nauwelijks gewichtsverlies waardoor het vlees mals en sappig blijft. Met varkensrack van LIVAR heb je dan ook een superstuk vlees in handen!
Voedingswaarde van rauwe cote du pork LIVAR per 100 gram
Energie (kcal)150 Vitamine B1 (milligram)0,72Energie (kJ) | 629 | Koolhydraten (milligram) | 0 |
Eiwit (gram) | 22,6 | Vitamine B6 (milligram) | 0,59 |
Vet (gram) | 6,6 | Vitamine B12 (microgram) | 0,31 |
Verzadigde vetzuren (gram) | 2,6 | Vitamine D (microgram) | 0,1 |
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 2,9 | IJzer (milligram) | 0,4 |
Meervoudig onverzadigde vetzuren (gram) | 0,6 | Zink (milligram) | 1,76 |
Transvetzuren (gram) | 0 | Natrium (milligram) | 52 |
Cholesterol (milligram) | 33,8 |
Hoe bereid je cote du pork LIVAR?
Kruid het stoere stuk vlees naar smaak met bijvoorbeeld peper en zout of karbonadekruiden. Laat vervolgens een ruime hoeveelheid boter smelten in de pan en schroei beide kanten van de cote de pork dicht op hoog vuur. Bak vervolgens op middelhoog vuur de cote de pork licht rose tot een kern van 64 graden celcius.
Ingrediënten
varkensvlees 100%Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 898.70 |
Energie (kcal) | 215.00 |
Vet (g) | 15.20 |
Verzadigd vet (g) | 5.50 |
Koolhydraten (g) | 0.00 |
Suikers (g) | 0.00 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 19.50 |
Zout (g) | 0.08 |