JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Cassave chips met rendang, pittige Cheddar en chilisaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: €12,95 (8,95 from €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Karbonade is misschien wel het meest gegeten varkensvlees van Nederland. Het vlees komt van de gehele rug, ook wel de karbonadestreng genoemd. Ribkarbonade Livar komt uit het midden van die karbonadestreng en wordt ook wel kotelet genoemd. Het is tamelijk mager en stevig vlees, maar toch mals, mede dankzij een mooi vetrandje. En ribkarbonade Livar is een klasse apart!
The Butchery is official dealer van LIVAR en dat is best iets om trots op te zijn. LIVAR heeft namelijk als enige varkensvleesconcept 3* beter leven toegekend gekregen van de Dierenbescherming en het vlees heeft dan ook oprecht een karakteristieke smaak.
LIVAR vlees is doorregen met vet en laat vet nu net de smaakdrager van vlees zijn. Bovendien kent het bij de bereiding nauwelijks gewichtsverlies waardoor het vlees mals en sappig blijft. Met ribkarbonade Livar zit je dus zeker snor! LIVAR kloostervarkens doen zeker niet onder aan de beste scharrelvarkens in Spanje of Italie. Het vlees is authentiek, ambachtelijk en eerlijk en dat is de smaak als beloning voor goede zorg. Proef het zelf maar!
Schroei de ribkarbonades aan beide kanten dicht in een hete koekenpan, Zet vervolgens het vuur lager en laat – afhankelijk van de dikte – zo’n 10 minuten doorgaren. Tip: snijd het vetrandje op een paar plaatsen iets in om te voorkomen dat de karbo krom trekt.