Kotelet Suisse LIVAR

Kotelet Suisse LIVAR
De Kotelet Suisse is een ribkarbonade die gevuld is met achterham en boerenkaas en daarna gepaneerd. Het idee lijkt op dat van een cordon bleu, maar doordat de basis een karbonade is, blijft het een wat steviger stuk vlees. Zo krijg je een product dat direct herkenbaar is, maar toch net even anders.
Wat is een Kotelet Suisse?
Een Kotelet Suisse wordt gemaakt door een ribkarbonade open te snijden en te vullen met ham en kaas. Daarna wordt het vlees gepaneerd en kun je het bakken of braden. Anders dan een gewone cordon bleu van dunne lapjes vlees, behoudt deze variant de structuur van de karbonade. De combinatie van vlees, ham en kaas zorgt voor een volle smaak en het krokante laagje maakt het helemaal af.
LIVAR – Limburgs kloostervarken
Het vlees komt van het LIVAR-varken, ook wel Limburgs kloostervarken genoemd. Dit ras heeft als enige in Nederland het 3-sterren Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. De dieren worden in Limburg gehouden, krijgen granen uit de regio en groeien op met veel aandacht en zorg. Dat levert vlees op met een herkenbare smaak en stevige structuur, ideaal om te gebruiken voor een product als de Kotelet Suisse.
Kotelet Suisse LIVAR online bestellen?
Je bestelt de Kotelet Suisse eenvoudig bij The Butchery. Als je vóór 11 uur bestelt, heb je dit vlees dezelfde avond nog in huis (in Nederland en België). Je kiest zelf het bezorgmoment dat jou het beste past. Het product wordt flash-frozen en vacuüm verpakt geleverd, zodat de kwaliteit behouden blijft tot je het gaat bereiden.
Ingredienten
varkensvlees, paneermeel (GLUTEN, LACTOSE, MELK, SOJA, TARWE), aroma (SELDERIJ), boter, gepasteuriseerde melk (LACTOSE), glucosestroop, hulpstof, kaas (MELK), kleurstof: E160a, kruiden, melkpoeder, microbieel stremsel, nitriet, palmolie, sacharose, SOJAeiwit, specerij, specerijextract (SELDERIJ), wortel, zout, zuursel (LACTOSE, MELK), antiklontermiddel: E504, E535, antioxidant: E301, E330, E392, conserveermiddel: E251, smaakversterker: E621, E627, E631, smeltzout: E339, stabilisator: E450, E451, zuurteregelaar: E331Voedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | 699 |
| Energie (kcal) | 167 |
| Vet (g) | 8.3 |
| Verzadigd vet (g) | 3.9 |
| Koolhydraten (g) | 4.5 |
| Suikers (g) | 0.2 |
| Vezels (g) | 0.0 |
| Eiwitten (g) | 22.0 |
| Zout (g) | 0.79 |
Kotelet Suisse LIVAR
+ Lekker makkelijk
+ Altijd lekker
- Morgen in huis of kies zelf je leverdag
- Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
- Flash-frozen en vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Voedingswaarde
-
Reviews
Kotelet Suisse LIVAR
De Kotelet Suisse is een ribkarbonade die gevuld is met achterham en boerenkaas en daarna gepaneerd. Het idee lijkt op dat van een cordon bleu, maar doordat de basis een karbonade is, blijft het een wat steviger stuk vlees. Zo krijg je een product dat direct herkenbaar is, maar toch net even anders.
Wat is een Kotelet Suisse?
Een Kotelet Suisse wordt gemaakt door een ribkarbonade open te snijden en te vullen met ham en kaas. Daarna wordt het vlees gepaneerd en kun je het bakken of braden. Anders dan een gewone cordon bleu van dunne lapjes vlees, behoudt deze variant de structuur van de karbonade. De combinatie van vlees, ham en kaas zorgt voor een volle smaak en het krokante laagje maakt het helemaal af.
LIVAR – Limburgs kloostervarken
Het vlees komt van het LIVAR-varken, ook wel Limburgs kloostervarken genoemd. Dit ras heeft als enige in Nederland het 3-sterren Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. De dieren worden in Limburg gehouden, krijgen granen uit de regio en groeien op met veel aandacht en zorg. Dat levert vlees op met een herkenbare smaak en stevige structuur, ideaal om te gebruiken voor een product als de Kotelet Suisse.
Kotelet Suisse LIVAR online bestellen?
Je bestelt de Kotelet Suisse eenvoudig bij The Butchery. Als je vóór 11 uur bestelt, heb je dit vlees dezelfde avond nog in huis (in Nederland en België). Je kiest zelf het bezorgmoment dat jou het beste past. Het product wordt flash-frozen en vacuüm verpakt geleverd, zodat de kwaliteit behouden blijft tot je het gaat bereiden.
Ingredienten
varkensvlees, paneermeel (GLUTEN, LACTOSE, MELK, SOJA, TARWE), aroma (SELDERIJ), boter, gepasteuriseerde melk (LACTOSE), glucosestroop, hulpstof, kaas (MELK), kleurstof: E160a, kruiden, melkpoeder, microbieel stremsel, nitriet, palmolie, sacharose, SOJAeiwit, specerij, specerijextract (SELDERIJ), wortel, zout, zuursel (LACTOSE, MELK), antiklontermiddel: E504, E535, antioxidant: E301, E330, E392, conserveermiddel: E251, smaakversterker: E621, E627, E631, smeltzout: E339, stabilisator: E450, E451, zuurteregelaar: E331Voedingswaarde
| Type | Per 100g |
|---|---|
| Energie (kJ) | 699 |
| Energie (kcal) | 167 |
| Vet (g) | 8.3 |
| Verzadigd vet (g) | 3.9 |
| Koolhydraten (g) | 4.5 |
| Suikers (g) | 0.2 |
| Vezels (g) | 0.0 |
| Eiwitten (g) | 22.0 |
| Zout (g) | 0.79 |