Triple Naked Gunpowder Smashburgers
Bereidingswijze
Bereidingswijze Hamburgersaus
- Snipper 1/4 van de ui en snijd ook de 2 schijfjes augurk in blokjes.
- Doe de mayonaise, ketchup, mosterd, ui en augurk in een kom en roer het goed door elkaar.
- Wil je hem lekker smooth? Dan even met de staafmixer erdoor. Easy peasy.
- Zet aan de kant
Bereiding Smashburgers
- Maak de BBQ alvast gereed voor direct BBQ'en op 200C
- Leg de bakplaat of plancha op de BBQ
- In de tussentijd gaan we het gehakt voorbereiden
- Voeg het paneermeel toe aan het gehakt en draai er 3 gelijke ballen van.
- Snij de overgebleven ui in hele dunne ringen.
- Verdeel de uienringen in 3 porties en leg ze op de bakplaat, leg de gedraaide ballen erbovenop en druk ze stevig aan met een burgerpers of spatel. Goed smashen is de truc!
- Als het plakt kan je er ook een stukje bakpapier tussen doen.
- Strooi er wat naked gun powder rub overheen.
- Na 2 minuten of als de randjes beginnen te kleuren kan je ze omflippen.
- Doe op elke burger een plakje cheddarkaas en laat nog 2 minuten liggen.
- Rooster je broodje in de tussentijd nog even
- Leg de schijfjes augurk op het broodje.
- Leg de 3 smashburgers erop
- Top af met de hamburgersaus en doe deksel er weer op
ENJOY!