Porkroast rack LIVAR

Stoere porkroast rack van LIVAR, het Limburgs Kloostervarken. Prachtig varkensvlees voor liefhebbers!

Lees meer
Pas Porkroast rack LIVAR aan

* Verplichte velden

Je moet nog voor € 75,00 bestellen om gratis te verzenden!

Productinformatie

Wat is een Porkroast rack LIVAR?

Een porkroast rack is een deel van de ribben met filet er aan. Met schoongemaakte botjes is een porkroast rack een ideaal stuk vlees om in zijn geheel te garen. De botjes zorgen namelijk voor nóg meer smaak. Fantastisch gemarmerd vlees – zoals we gewend zijn van LIVAR – en met een goede vetlaag voor smaakvol en sappig vlees. 

LIVAR - Limburgs Kloostervarken

The Butchery is official dealer van LIVAR en dat is best iets om trots op te zijn. LIVAR is namelijk een klasse apart als het gaat om varkensvlees. De oorsprong van bontgekleurde LIVAR varkens ligt op Abdij Lilbosch in het Limburgse Echt. Daar werden de dieren liefdevol verzorgd door monniken en kunnen de varkens in de kloostertuinen wroeten en rollen in de modder. Uiteraard leven niet alle varkens nog op Abdij Lilbosch, maar wél op de mooiste scharrelboerderijen. De maaltijd van LIVAR varkens bestaat uit vers geteelde Limburgse granen en dat goede leven proef je! Varkensvlees met een gouden randje. 

Voedingswaarde van rauwe porkroast rack per 100 gram

Energie (kJ) 629 Koolhydraten (milligram) 0
Energie (kcal) 150 Vitamine B1 (milligram) 0,72
Eiwit (gram) 22,6 Vitamine B6 (milligram) 0,59
Vet (gram) 6,6 Vitamine B12 (microgram) 0,31
Verzadigde vetzuren (gram) 2,6 Vitamine D (microgram) 0,1
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) 2,9 IJzer (milligram) 0,4
Meervoudig onverzadigde vetzuren (gram) 0,6 Zink (milligram) 1,76
Transvetzuren (gram) 0 Natrium (milligram) 52
Cholesterol (milligram) 33,8

Bereidingswijze

Hoe bereid je porkroast rack? 

Een porkroast rack lijkt misschien een uitdaging om goed klaar te maken.. Maar met de juiste gereedschappen kan echt iedereen 't! Omdat 't zo'n groot stuk vlees is, is 't het gemakkelijkst om de porkroast rack in de oven of op de bbq (indirect) te bereiden. Zorg hierbij dat je een kernthermometer gebruikt en houd een kerntemperatuur aan van 64 graden voor licht rose of >70 graden voor well done. 


Ingredienten

100% varkensvlees

Butcher's Notes

Wij zijn al sinds enige tijd official LIVAR dealer, oprecht een prachtproduct om mee te werken! De slogan 'Smaak als beloning voor goede zorg' is de spijker op z'n kop. LIVAR is écht heel smaakvol varkensvlees. En een Rack Roast van LIVAR... Echt een superstoer stuk vlees...!


Wat vind je van dit product?