JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Een porkroast rack is een deel van de ribben met filet er aan. Met schoongemaakte botjes is een porkroast rack een ideaal stuk vlees om in zijn geheel te garen. De botjes zorgen namelijk voor nóg meer smaak. Fantastisch gemarmerd vlees – zoals we gewend zijn van LIVAR – en met een goede vetlaag voor smaakvol en sappig vlees.
The Butchery is official dealer van LIVAR en dat is best iets om trots op te zijn. LIVAR is namelijk een klasse apart als het gaat om varkensvlees. De oorsprong van bontgekleurde LIVAR varkens ligt op Abdij Lilbosch in het Limburgse Echt. Daar werden de dieren liefdevol verzorgd door monniken en kunnen de varkens in de kloostertuinen wroeten en rollen in de modder. Uiteraard leven niet alle varkens nog op Abdij Lilbosch, maar wél op de mooiste scharrelboerderijen. De maaltijd van LIVAR varkens bestaat uit vers geteelde Limburgse granen en dat goede leven proef je! Varkensvlees met een gouden randje.
Een porkroast rack lijkt misschien een uitdaging om goed klaar te maken.. Maar met de juiste gereedschappen kan echt iedereen 't! Omdat 't zo'n groot stuk vlees is, is 't het gemakkelijkst om de porkroast rack in de oven of op de bbq (indirect) te bereiden. Zorg hierbij dat je een kernthermometer gebruikt en houd een kerntemperatuur aan van 64 graden voor licht rose of >70 graden voor well done.