JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Chuck eye steak met chorizo- en zongedroogde tomatenboter
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Wil je gehakt eens op een geheel andere manier ervaren? Ontdek de smaak van Japans Wagyu gehakt, gemaakt van het beroemde exclusieve Wagyu rundvlees dat bekendstaat om zijn unieke marmering en rijke smaak. Wagyu gehakt biedt een extra dimensie aan je gerechten: het is sappig, heeft een nootachtige smaak en een fluweelzachte structuur. De perfecte basis voor een smashburger, maar ook waanzinnig om te verwerken in gerechten. Dit vlees geeft een geheel nieuwe dimensie aan het begrip rundergehakt. De smaak én de structuur is nergens mee te vergelijken.
Bij The Butchery wordt gehakt gemalen in eigen slagerij. Puur ambacht met als basis de állerhoogste kwaliteit Japans Wagyu. Kagoshima Selection is zorgvuldig geselecteerd Wagyu met A5 BMS12 kwaliteit. Kortom: de állerhoogste marmeringsgraad. Ons Kagoshima Selection komt rechtstreeks uit Japan en wordt door onze eigen Meesterslagers in de mooiste producten versneden, gemaald en getrimd. De allerbeste kwaliteit + ons authentieke ambacht levert gehakt op met een exclusieve smaak en een superzacht mondgevoel.
Wagyu gehakt onderscheidt zich door de verfijnde marmering van het vlees. Dit vet smelt langzaam tijdens het bereiden, waardoor het gehakt heerlijk sappig blijft en een mooie, diepe smaak ontwikkelt. De runderen in Japan worden op een zorgvuldige manier grootgebracht, met aandacht voor voeding en leefomgeving, wat terug te proeven is in de kwaliteit van het vlees.
Of je nu een smashburger wilt maken, een smaakvolle pastasaus bereidt of mooie Oosterse gerechten klaarmaakt. Wagyu gehakt is een veelzijdig ingrediënt. Door de fijne structuur en het hoge vetgehalte is het ideaal voor gerechten die baat hebben bij een rijke, volle smaak. Zo leent dit Japanse rundergehakt zich ook heel goed voor een mooie amuse.
Wagyu gehakt bij The Butchery komt van Kagoshima runderen uit Japan in de gradatie A5 BMS12, zodat je thuis kunt genieten van de verfijnde smaak van echt Japans rundvlees. Ideaal voor speciale gelegenheden of gewoon wanneer je iets bijzonders op tafel wilt zetten.
Als je voor 11.00 bestelt, heb je het vlees dezelfde avond al in huis. Maar vooruit bestellen kan ook, want de leverdag kies je zelf. Je ontvangt je vlees quickfrozen, dus het vlees kan ook zo de vriezer weer in.
Probeer het zelf en ontdek hoe Japans Wagyu gehakt een twist kan geven aan je favoriete gerechten. Bestel Japans Wagyu gehakt online bij Butchery.nl!
Wagyu gehakt vereist weinig toevoegingen om tot zijn recht te komen. Bak het gehakt op een laag tot middelhoog vuur en gebruik niet of nauwelijks boter of olie, want het vet uit het vlees is al voldoende om een mooie, glanzende jus te vormen. Houd de kruiden simpel met wat zout en peper, of voeg een klein beetje knoflook en tijm toe voor extra aroma. Bak het vlees zéker niet te lang, want je wilt zeker het vet niet wegbakken, want vet is een smaakdrager. Keep it clean!
Als onderdeel van een gerecht (pasta/etc)
Gemiddelde eter: 100 gram ppGemiddelde eter: 150 gram pp
Als basis voor smashburger/gehaktbal
Kleine eter: 100 - 125 gram ppGemiddelde eter: 125 - 150 gram ppGrote eter: 150+ gram