Half om half gehakt GEKRUID LIVAR/Blonde d'Aquitaine
Een ouderwetse gehaktbal, rul door de pasta, als basis door ovengerechten: eigenlijk is half om half gehakt altijd goed. Niet te vet, multi-inzetbaar en dus perfect voor de 'doordeweekse keuken'. Ons half om half gehakt komt van LIVAR en Blonde d'Aquitaine.
Hoe bereid je gehakt?
Gehakt kan op zoveel manieren worden klaargemaakt dat het bijna onmogelijk is om een bereiding te omschrijven. Heel even rul bakken is voldoende voor de pasta. Liever een gehaktbal draaien? Eitje toevoegen, gehaktkruiden toevoeren en eventueel kun je voor de stevigheid kiezen voor wat extra paneermeel, maar zelfs dat is niet eens nodig. Braad in een pan met voldoende boter en blijf draaien. Voeg af en toe wat water toe om te voorkomen dat het vlees uitdroogt. Makkie!
Gehaktballen braden
Chef ruben laat in onderstaande video zien hoe je heerlijk juicy gehaktballen op tafel zet.
Ingrediënten
rundvlees 48%, varkensvlees 48%, zout, kruiden [gejodeerd zout, specerij (MOSTERD, peper, foelie, koriander, gember, nootmuskaat), antiklontermiddel: E551, hulpstof]Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 663.85 |
Energie (kcal) | 158.82 |
Vet (g) | 8.80 |
Verzadigd vet (g) | 3.44 |
Koolhydraten (g) | 0.05 |
Suikers (g) | 0.01 |
Vezels (g) | 0.04 |
Eiwitten (g) | 19.91 |
Zout (g) | 1.98 |
Half om half gehakt GEKRUID LIVAR/Blonde d'Aquitaine
Half om half gehakt GEKRUID LIVAR/Blonde d'Aquitaine
Half om half gehakt GEKRUID LIVAR/Blonde d'Aquitaine
Half om half gehakt GEKRUID LIVAR/Black Angus USA
Write Your Review
Half om half gehakt GEKRUID LIVAR/Blonde d'Aquitaine
- Vanavond in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Bereidingswijze
-
Voedingswaarde
Een ouderwetse gehaktbal, rul door de pasta, als basis door ovengerechten: eigenlijk is half om half gehakt altijd goed. Niet te vet, multi-inzetbaar en dus perfect voor de 'doordeweekse keuken'. Ons half om half gehakt komt van LIVAR en Blonde d'Aquitaine.
Hoe bereid je gehakt?
Gehakt kan op zoveel manieren worden klaargemaakt dat het bijna onmogelijk is om een bereiding te omschrijven. Heel even rul bakken is voldoende voor de pasta. Liever een gehaktbal draaien? Eitje toevoegen, gehaktkruiden toevoeren en eventueel kun je voor de stevigheid kiezen voor wat extra paneermeel, maar zelfs dat is niet eens nodig. Braad in een pan met voldoende boter en blijf draaien. Voeg af en toe wat water toe om te voorkomen dat het vlees uitdroogt. Makkie!
Gehaktballen braden
Chef ruben laat in onderstaande video zien hoe je heerlijk juicy gehaktballen op tafel zet.
Ingrediënten
rundvlees 48%, varkensvlees 48%, zout, kruiden [gejodeerd zout, specerij (MOSTERD, peper, foelie, koriander, gember, nootmuskaat), antiklontermiddel: E551, hulpstof]Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 663.85 |
Energie (kcal) | 158.82 |
Vet (g) | 8.80 |
Verzadigd vet (g) | 3.44 |
Koolhydraten (g) | 0.05 |
Suikers (g) | 0.01 |
Vezels (g) | 0.04 |
Eiwitten (g) | 19.91 |
Zout (g) | 1.98 |