JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Groente- en kipspiesjes met camembert van de BBQ
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: €12,95 (8,95 from €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Een ouderwetse gehaktbal, rul door de pasta, als basis door ovengerechten: eigenlijk is half om half gehakt altijd goed. Niet te vet, multi-inzetbaar en dus perfect voor de 'doordeweekse keuken'. Ons half om half gehakt komt van LIVAR en Blonde d'Aquitaine.
Gehakt kan op zoveel manieren worden klaargemaakt dat het bijna onmogelijk is om een bereiding te omschrijven. Heel even rul bakken is voldoende voor de pasta. Liever een gehaktbal draaien? Eitje toevoegen, gehaktkruiden toevoeren en eventueel kun je voor de stevigheid kiezen voor wat extra paneermeel, maar zelfs dat is niet eens nodig. Braad in een pan met voldoende boter en blijf draaien. Voeg af en toe wat water toe om te voorkomen dat het vlees uitdroogt. Makkie!
Chef ruben laat in onderstaande video zien hoe je heerlijk juicy gehaktballen op tafel zet.