Half om half gehakt ONGEKRUID LIVAR/Blonde d'Aquitaine

Hoe bereid je gehakt?

Gehakt kan op zoveel manieren worden klaargemaakt dat het bijna onmogelijk is om een bereiding te omschrijven. Heel even rul bakken is voldoende voor de pasta. Liever een gehaktbal draaien? Eitje toevoegen, gehaktkruiden toevoeren en eventueel kun je voor de stevigheid kiezen voor wat extra paneermeel, maar zelfs dat is niet eens nodig. Braad in een pan met voldoende boter en blijf draaien. Voeg af en toe wat water toe om te voorkomen dat het vlees uitdroogt. Makkie!

Gehaktballen braden

Chef ruben laat in onderstaande video zien hoe je heerlijk juicy gehaktballen op tafel zet. 

Ingredienten

varkensvlees 50%, rundvlees 50%

Voedingswaarde

Type Per 100g
Energie (kJ) 817.19
Energie (kcal) 195.5
Vet (g) 13.3
Verzadigd vet (g) 5.45
Koolhydraten (g) 0
Suikers (g) 0
Vezels (g) 0
Eiwitten (g) 18.95
Zout (g) 0.08

Half om half gehakt ONGEKRUID LIVAR/Blonde d'Aquitaine

check-circle Morgen in huis
  • check-circle check-circle Morgen in huis of kies zelf je leverdag
  • check-circle check-circle Vanaf € 100,- GRATIS bezorging.
  • check-circle check-circle Flash-frozen en vacuüm verpakt
Meest gekocht
Burgerbun Brioche Black
check-circle Morgen in huis
2,99
Iberico braadworst chorizo
check-circle Morgen in huis
10,99
Steak Seasoning
check-circle Morgen in huis
5,99