JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
De brisket "pecho" is een bijgesneden whole packer zonder ear. Hier zit een getrimde point en het mooie stuk van de flat aan. In Amerika by far de meest gebruikelijke snit.
De brikset pecho heeft een vetbedekking wat je eventueel zelf weg kunt trimmen (maar wij laten het er altijd op). Houdt rekening met 10 tot 20% vetverlies als je hem helemaal kaal wilt trimmen.
Hoewel wij al veel trimwerk hebben gedaan, trimmen we niet al het vet weg van de brisket. Veel mensen willen dit vet namelijk behouden en de brisket ofwel met vet en al bereiden ofwel burgers maken van het vet. Dat is namelijk echt een dikke (vette!) aanrader! Bovendien kun je met overgebleven brisket de mooiste gerechten maken en dat is na een lange low & slow sessie natuurlijk wel zo fijn! Wij raden dus aan om eerder iets hoger aan te houden dan iets lager.
Gemiddelde eter: 400 gram ppGrote eter: 500- 600 gram ppHardcore carnivore: 600+
Kleine/gemiddelde eter: 150 gram ppGrote eter: 250 gram ppHardcore carnivore: 250 +