Wagyu ossenhaas tournedos 8+ Australia
5 stars - based on 2 reviews

Tournedos bakken stap voor stap

  1. Haal de tournedos minstens een uur van tevoren uit de koelkast en uit de verpakking zodat hij op kamertemperatuur kan komen.
  2. Dep de tournedos droog met keukenpapier en maal er naar smaak peper en zout overheen.
  3. Zet een pan op het vuur met een scheutje olie (of een flinke klont roomboter).
  4. Leg de tournedos in de pan zodra de olie warm is en bak ‘m ongeveer 1 minuut per centimeter per kant. Is je tournedos 2cm dik? Bak ‘m dan 2 minuten per kant. Wil je graag op kerntemperatuur bakken? Hou dan de volgende kerntemperaturen aan: rood 48 graden, medium rood 50 graden, medium 52 graden en doorbakken 56 graden.
  5. Wikkel de tournedos in aluminiumfolie en laat vijf minuten rusten.

TIP: Bak je op gas? Houd dan de biefstuk goed in beweging. Op inductie kan je ‘m beter, op het draaien na, met rust laten.

De lekkere rijke smaak van australische wagyu in een mooi ossenhaasje. Zeker een aanrader!
Review door |
Ontzettend lekker stukje vlees zeker aan te raden als je een keer wat anders wil proberen, meer een delicatesse maar echt ontzettend lekker!
Review door |

Write Your Review

Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Wagyu ossenhaas tournedos 8+ Australia
5 stars - based on 2 reviews

Schrijf een review

check-circle Maandag in huis
  • check-circle check-circle Maandag in huis of kies zelf je leverdag.
  • check-circle check-circle Vanaf € 75,- GRATIS verzending.
  • check-circle check-circle Quickfrozen en Vacuüm verpakt