Als je op werkdagen voor 11.00 je bestelling plaatst, kun je kiezen voor levering dezelfde avond tussen 17.00 - 22.30 (via Trunkrs). Je ontvangt een track & trace mail waarmee je je pakket kunt volgen. Rond 15.00 wordt het verwachte aflevertijdstip specifieker (tijdsframe van ongeveer 2 uur).
Op de afrekenpagina staat automatisch het snelste levermoment geselecteerd. Mocht je onverhoopt niet thuis zijn of je bestelling liever op een andere dag ontvangen, dan kan je via de kalender in de check-out gemakkelijk een andere leverdag kiezen. Naast het kiezen van de leverdag, heb je ook keuze in het levermoment: 's avonds of overdag.
Bij besteding vanaf €100 versturen we je bestelling helemaal gratis!* Onder de €100,- vragen we een bezorgvergoeding van €6,95 voor avondlevering en €7,95 voor daglevering.
*Gratis bezorging geldt voor levering in Nederland & Vlaanderen. Woon je in Wallonië? Dan betaal je standaard €19,95 aan verzendkosten. Ook boven de €100,- dus.
Wist je dat als je een account bij ons aanmaakt, dat je automatisch meespaart in ons loyaliteitsprogramma? Zo spaar je gemakkelijk gratis producten bij elkaar! Elke €10 die je besteedt is 3 beefcoins waard, bij besteding van €125 krijg je 100 bonus beefcoins en bij bestellingen boven de €250 worden je beefcoins verdubbeld! Zo gaat dat wel heel hard..
Wie is er nou niet gek op taco’s ? Helaas is er altijd even goed Mexicaans te vinden hier in dit natte kikkerlandje, maar Mexico is ontzettend trendy tegenwoordig en ik snap wel waarom!
Spicy, spannend en sexy en 'es een keer iets anders dan een zakje openscheuren van Santa Maria. Geloof mij maar, dit is echt een knaller van een recept!
Bereidingswijze Taco's al Pastor
Steek de BBQ aan en behoud een temperatuur van 150c. We hebben voor dit recept een draaiend spit nodig. Niet goedkoop, maar het absoluut waard.
Snijd de procureur in dunne plakken, en marineer dit samen met de olijfolie, knoflook, gember, koriander en BBQ rub. Laat dit minimaal 24 uur marineren.
Snij de twee uiteindes van de ananas eraf en schuif eerst de bovenkant van de ananas op het spies. Doe dan vervolgens 1 voor 1 de stukken procureur aan de spies rijgen. Als laatst kan de onderkant van de ananas op de spies.
Boven de hete kolen voor ongeveer 45-60 min garen. Het vet van de procureur druipt op het houtskool wat zorgt voor meer rook en smaak en bovendien het vlees zachtjes en teder op smaak brengt.
Er zijn heel veel manieren om taco’s te eten, in dit geval is “the best way” beetje bij beetje het stuk vlees van de spies af te snijden op een kleine zachte corn tortilla. Verse koriander, ananas en een scheutje limoen? Why not! Heeeeerlijk met een Corona.
ENJOY!
Recept delen
Voor 11.00u besteld, dezelfde avond in huis
Geleverd tussen 17.00 - 22.30 (ma-vr)
100% tevredenheidsgarantie Kiyoh-score: 9,5