VIND 'T GOUDEN PAASEI EN ONTVANG 4 GRATIS LIVAR WORSTJES  | Lees Meer

Taco's al Pastor

Bereidingswijze

Wie is er nou niet gek op taco’s ? Helaas is er altijd even goed Mexicaans te vinden hier in dit natte kikkerlandje, maar Mexico is ontzettend trendy tegenwoordig en ik snap wel waarom!
 
Spicy, spannend en sexy en 'es een keer iets anders dan een zakje openscheuren van Santa Maria. Geloof mij maar, dit is echt een knaller van een recept!

Bereidingswijze Taco's al Pastor Taco's el Pastor

  • Steek de BBQ aan en behoud een temperatuur van 150c. We hebben voor dit recept een draaiend spit nodig. Niet goedkoop, maar het absoluut waard.
  • Snijd de procureur in dunne plakken, en marineer dit samen met de olijfolie, knoflook, gember, koriander en BBQ rub. Laat dit minimaal 24 uur marineren.
  • Snij de twee uiteindes van de ananas eraf en schuif eerst de bovenkant van de ananas op het spies. Doe dan vervolgens 1 voor 1 de stukken procureur aan de spies rijgen. Als laatst kan de onderkant van de ananas op de spies.
  • Boven de hete kolen voor ongeveer 45-60 min garen. Het vet van de procureur druipt op het houtskool wat zorgt voor meer rook en smaak en bovendien het vlees zachtjes en teder op smaak brengt.
Er zijn heel veel manieren om taco’s te eten, in dit geval is “the best way” beetje bij beetje het stuk vlees van de spies af te snijden op een kleine zachte corn tortilla. Verse koriander, ananas en een scheutje limoen? Why not! Heeeeerlijk met een Corona.
 
ENJOY!
Bekijk alle procureur >>
Producten voor dit recept