Nieuw hier? Join ons loyaliteitsprogramma The ButcheryClub, ontvang 4 gratis USA Black Angus burgers én spaar automatisch voor gratis producten.
*Geldig op bestellingen v.a. €75
Door je in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.
The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
The Butchery maakt gebruik van Cookies om de site te kunnen blijven optimaliseren en jou een fijne
gebruikerservaring te kunnen bieden. Door gebruik te maken van onze website, stem je hier
automatisch mee in.
Zelf ben ik [Jeremy] gek op traditioneel kalkoen, maar het wordt vaak niet juist bereid. De oven aan op 300C, kalkoen erin gooien, 6 uur lang duimen en dan open dat 'ie gaar is. Dan kun je echt beter kiezen voor een mooie gevulde kalkoen, die inderdaad écht niet kan mislukken. Ga je voor naturel, doe er dan mooie dingen mee. Maak bijvoorbeeld verschillende bereidingen met 1 kalkoen.
Als je gek bent op chicken wings, en laten we eerlijk zijn… who isn’t ? Dan is dit het perfecte recept voor jou.
Bereidingswijze Turkey Wings
Steek de bbq aan en behoud een temperatuur van circa 150C
Gebruik een heat deflector zodat je geen directe hitte hebt.
Bestrooi de kalkoen vleugels met zout en peper of eventueel jouw favoriete rub. Wees creatief, wings kunnen veel hebben.
Plaats de turkey wings op de BBQ en gaar voor ongeveer 2 uur totdat ze mooi gekleurd zijn.
Verwarm de knoflook en gemberpuree samen met de hotsauce en boter in een pannetje.
Haal de vleugels van de BBQ af en frituur op 180C voor ongeveer 5 minuten of totdat ze super crispy zijn.
Leg ze op een rek of een doek en zorg dat ze goed droog zijn. Hussel ze vervolgens door de saus heen.
De rook van de BBQ geeft extra smaak af en de frituur zorgt voor de crispy textuur die zo lekker zijn in wings.
Groter en juicier dan een normale chicken wing. What’s not to love, right ?