JavaScript lijkt uitgeschakeld te zijn in jouw browser. Zet Javascript aan in je browser voor de beste ervaring op onze site.
Butchery's Gourmet DeLuxe
5x Goud voor Butchery’s rookworst!
Pappardelle met bavette en wortel in mosterdsaus
Butchery Club Shop
Double Beefcoins
trash
Verzending: Gratis
Verzending: € 12,95 (8,95 vanaf €50)
Korting: -
Subtotaal:
Checkout using your account
Checkout as a new customer
Creating an account has many benefits:
Rib fingers zijn momenteel een enorme BBQ hit en dat is natuurlijk niet voor niets. Ze zijn multi-inzetbaar en zo zo lekker. Je kunt ze eten als snack met een goede sambalmayo, als lunch tussen een pita, als hoofdgerecht en why not... ook als ontbijt op de zondag. Naja, dat is misschien wat overdreven, maar neemt niet weg... rib fingers zijn eigenlijk altijd lekker. Vooral als je kiest voor Ibérico (dóen), want dit vleesras is lekker vet en als je de rib finfgers goed grillt, krijg je een lekkere knak als je er in bijt, met als gevolg een mondje gevuld met heerlijkheid.
Dit recept is ontzettend easy om te maken, maar wie zegt dat lekker eten moeilijk moet zijn?
Bekijk rib fingers >>