Porchetta LIVAR (ongekruid)
Wat is Porchetta?
Porchetta (lees: por-ketta) wordt gesneden uit varkensmiddel (buik met lende) van - in dit geval - het LIVAR varken. Het is een typisch Italiaanse klassieker, gemaakt van laagjes opgerold varkensvlees en kruiden. Porchetta wordt vervolgens lange tijd geroosterd in de oven. Duurt even, maar dan heb je ook wat. Want Porchetta komt na zo'n drie uur uit de oven met een crispy jasje en een malse binnenkant. Goddelijk vlees en van LIVAR helemaal niet te weerstaan...
Porchetta van LIVAR
Deze porchetta komt van LIVAR, het varkensras dat is 'begonnen' in de kloostertuinen van Abdij Lilbosch in het Limburgse Echt. Daar worden de dieren liefdevol verzorgd door monniken.Tegenwoordig scharrelen LIVAR varkens heus niet allemaal meer rond op Abdij Lilbosch, maar wél groeien ze allemaal op onder streng toezicht. Bovendien werkt LIVAR constant aan het nog diervriendelijker maken van haar boerderijen. Smaak als beloning voor goede zorg luidt de slogan en wij durven met zekerheid te zeggen dat daar geen woord van gelogen is.
Livar varkensvlees
Livar varkensvlees is doorregen met vet, dé smaakdrager van vlees. Bovendien kent het bij de bereiding nauwelijks gewichtsverlies waardoor het vlees mals en sappig blijft. Met Porchetta van Livar zit je dus zeker goed! LIVAR kloostervarkens doen namelijk niet onder aan de beste scharrelvarkens in Spanje of Italie.
Ingrediënten
varkensvlees 100%Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 1162.04 |
Energie (kcal) | 278.00 |
Vet (g) | 23.30 |
Verzadigd vet (g) | 8.80 |
Koolhydraten (g) | 0.00 |
Suikers (g) | 0.00 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 17.10 |
Zout (g) | 0.08 |
Porchetta LIVAR (ongekruid)
Porchetta LIVAR
Write Your Review
Porchetta LIVAR (ongekruid)
- Maandag in huis of kies zelf je leverdag.
- Vanaf € 100,- GRATIS verzending.
- Quickfrozen en Vacuüm verpakt
-
Productinformatie
-
Voedingswaarde
Wat is Porchetta?
Porchetta (lees: por-ketta) wordt gesneden uit varkensmiddel (buik met lende) van - in dit geval - het LIVAR varken. Het is een typisch Italiaanse klassieker, gemaakt van laagjes opgerold varkensvlees en kruiden. Porchetta wordt vervolgens lange tijd geroosterd in de oven. Duurt even, maar dan heb je ook wat. Want Porchetta komt na zo'n drie uur uit de oven met een crispy jasje en een malse binnenkant. Goddelijk vlees en van LIVAR helemaal niet te weerstaan...
Porchetta van LIVAR
Deze porchetta komt van LIVAR, het varkensras dat is 'begonnen' in de kloostertuinen van Abdij Lilbosch in het Limburgse Echt. Daar worden de dieren liefdevol verzorgd door monniken.Tegenwoordig scharrelen LIVAR varkens heus niet allemaal meer rond op Abdij Lilbosch, maar wél groeien ze allemaal op onder streng toezicht. Bovendien werkt LIVAR constant aan het nog diervriendelijker maken van haar boerderijen. Smaak als beloning voor goede zorg luidt de slogan en wij durven met zekerheid te zeggen dat daar geen woord van gelogen is.
Livar varkensvlees
Livar varkensvlees is doorregen met vet, dé smaakdrager van vlees. Bovendien kent het bij de bereiding nauwelijks gewichtsverlies waardoor het vlees mals en sappig blijft. Met Porchetta van Livar zit je dus zeker goed! LIVAR kloostervarkens doen namelijk niet onder aan de beste scharrelvarkens in Spanje of Italie.
Ingrediënten
varkensvlees 100%Voedingswaarden
Type | Per 100g |
---|---|
Energie (kJ) | 1162.04 |
Energie (kcal) | 278.00 |
Vet (g) | 23.30 |
Verzadigd vet (g) | 8.80 |
Koolhydraten (g) | 0.00 |
Suikers (g) | 0.00 |
Vezels (g) | 0.00 |
Eiwitten (g) | 17.10 |
Zout (g) | 0.08 |