Na een succesvolle eerste editie van de #butcheryburgerbattle vonden we het hoog tijd voor een nieuwe ronde.
En wat waren de inzendingen weer tof! Dat de battle gelijk liep met het EK droeg daar zéker aan bij. Bizar dat er inzendingen zijn die dus geen prijs in de wacht slepen, terwijl ze echt een next level burger hebben gepresenteerd.

Je begrijpt, een hoofdpijn dossier. Maar wel een fantastisch leuk hoofdpijn dossier, waar we samen met een aantal ambassadeurs echt heel serieus naar hebben gekeken. En éigenlijk zijn we er nog niet uit... En komen we er dus ook nooit uit.  

Maar goed, 't is tijd. Tijd om de winnaars bekend te maken. Ik hoop dat jullie je kunnen vinden in de uitslag. Hopelijk hebben jullie inspiratie kunnen opdoen en waarderen jullie ook de inzet van anderen. Want daar hebben we zéker ook naar gekeken. Naar originaliteit, combinaties, maar ook naar de effort van een broodje (en ingrediënten) van scratch opbouwen. Velen deden zelfs meerdere inzendingen. Wij hebben het allemaal meegenomen.

Wij plaatsen dan ook ALLE burger recepten heel heel graag binnenkort online, dus mocht je het leuk vinden, stuur vooral je inzending + recept naar suzanne@butchery.nl
Een berichtje in je inbox volgt nog!

Maar nu eerst.... * Tromgeroffel *

En de winnaars zijn...

  • Grizzly Grill XL t.w.v. €1500,-  @emielkruiswijk
  • Kamado Large Compleet t.w.v. €1000,- @zivsbbqlab
  • Japanse Wagyu Ribeye Kagoshima A5+ BMS12 1kg t.w.v. €269,99  @wiegerdijkstra
  • Gogi-gui (Koreaanse BBQ) t.w.v. €199,99  @jacky_copa
  • Butchery Burger Pakket t.w.v. €125,- @joosthoepman

Nogmaals allemaal superbedankt voor je deelname en mocht je niets gewonnen hebben, weet dat het er fel aan toe ging bij de jury. En omdat we er écht niet uitkwamen, volgt nog een berichtje van ons in je inbox.

Stay tuned en #sharetheburgerlove